Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj,obnovuji diskuzi, nezbyl někomu Folandrol?
Ahoj, mě možná Folandrol zbude, koupila jsem ho mojemu a úplně se urazil. Já to brala jen jako podporu snažení, pro sebe mám Fertipronu, snažíme se teprve chvilku, vůbec mě nenapadlo, že tak raním jeho ego. Jako možná si to rozmyslí, ale já už mu o tom neřeknu ani slovo. Ta reakce mě dost dostala…
Ahoj holky, píši svoji zkušenost… Dobrou zkušenost…teď to bude rok co jsme se začali snažit přítel bere folandrol a já fertipronu nevím jestli je to tím a nebo jen náhoda bereme asi 14 dní…
Asi se stal zázrák na testu // nemohu tomu uvěřit v pátek jdu na gyndu…
![]()
@daydee omlouvám se že píšu až teď ![]()
Nebylo brzy… bylo tam miminko
Teď už máme roční dcerku 🌸 😊
U nás by si sám taky nevzal, musela jsem mu to vždycky rozmíchat, a to jsem si zas připadala blbě, že si ho vykrmuju (ale prý mu to nevadilo)
Zbylo mi 19 sáčků Folandrolu, prodám, kdyby někdo z Prahy chtěl…
@Valeera ted mum se na to take uplne neciti
. U nas jsem prodelala SP v kvetnu a nyní ZT, které odešlo do 14 dni samo po tom, co bylo zjištěno. Tady čtu, ze je na podporu ovulace, tak nevím, zda je úplně pro me - co myslíte? nebo to muže urychlit?
Ahojky,
FOLANDROL užíval partner 3 měsíce a poté co jsem koupila další 3 balení se nám zadařilo
. Nabízím 2 celé balení plus jedno načaté (23 sáčků z 30) za cenu 600 Kč plus náklady na dopravu (původní cena 379 KČ za balení). EXPIRACE do 09/2024.
Katka
*edit: prodáno.
Příspěvek upraven 10.08.23 v 15:27
Přidám se ![]()
Taky jsme užívali podpůrně muž Folandrol a já Nosifol forte.
Povedlo se ![]()
Zbyli mi dvě plná balení Folandrolu (muž) a jedno Nosifol Forte (pro ženy).
Ráda je posunu dál
Folandrol 300,–/kus, Nosifol Forte 600,–.
V rámci Brna klidně osobní předání, nebo pak Zásilkovna/Balíkovna.
Ahoj, byl jsem na spermiogramu a měl jsem hodně špatný čísla. Celkové kvantum 9 milionů místo 39 milionů. Na mililitr 5 milionů místo 16 milionů.
Bral jsem folandrol 3 měsíce po tom co jsem četl skvělou recenzi a dnes byl na kontrolním.
Mám teď 32 milionů celkem (norma je 39 mil) a mám 19 mil na mililitr, (norma je 16).
Folandrol mi tedy během tří měsíců zlepšil výsledky téměř 4× a je to opravdu zázrak!!!
K tomu jsem si koupil ještě Zinek Chelát, což mohlo mít dodatečný efekt. Mužům doporučuji, i kdyby byli zdraví a o miminko se pokoušejí. Tohle tu produkci náramně nakopne!
Update: po dalších 2 měsících mám hodnoty zase o půlku lepší, jsem už všude v množství a koncentraci nad hranicí