Darování odsávačky do porodnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
93
1.8.22 09:58

Darování odsávačky do porodnice

Ahoj, mám doma minimálně používanou manuální odsávačku mléka Avent ve velmi zachovalém stavu a napadlo mě, že bych ji darovala do porodnice. Asi bych jim nejdříve napsala jestli by se jim hodila, ale nevím jestli si porodnice takové věci (použité) od někoho vůbec berou, tak ať nevypadám jak trubka. :D Má s tím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2021
1.8.22 10:05

Jejda, škoda že není elektrická. Koupila bych ji od tebe hned. Svoji Aventku jsem půjčila před 2 lety kamarádce a nakonec mi byla mi zapřena.
S tou porodnicí neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
1.8.22 10:15

@Kelliee mohu nabídnout tu co mám doma, klidně jen za poštovné, nebo predam. Mám Nuk - Luna - byla používána jen na jedno ditko - dva měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
1.8.22 10:26
@HandulkaK píše:
@Kelliee mohu nabídnout tu co mám doma, klidně jen za poštovné, nebo predam. Mám Nuk - Luna - byla používána jen na jedno ditko - dva měsíce.

Já mám právě skvělé zkušenosti s tím Avent, jen po bazarcich není a budu muset koupit novou no.
Já si použitou odsávačku ráda odkoupim, zadarmo by mi to bylo nemilé. Jen jsem stará konzerva, co se ráda drží toho " svého odzkoušeného" :oops:
Moc děkuji za nabídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35483
1.8.22 10:47

V porodnici když sem chodila na odsávačku tak tam měli elektrickou asi za 40 tis a každá maminka k tomu musela mít takový sterilní sáček s vlastním příslušenstvím co si tam koupila.
Zkus to nabídnout v okolí na nějakým FB bazaru nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
1.8.22 11:21

@JancaS84 U nás v porodnici měli právě ty manuální. Vždyť to po každém použití dávají do sterilizátoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková