Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj všem maminkám, mám na konci září termín porodu a již podruhé jsem zvolila porodnici u Apolináře… jenže od července do února tam má probíhat (a už probíhá) rozsáhlá rekonstrukce. Rodila jste tam některá teď v létě? Jak to tam vypadá? Podle informací na jejich FB by měly být celé porodní sály na jedničce uzavřené a měly by být omezené i nadstandardní pokoje. Díky za postřehy 🙂
Píšu aktuálně z šestinedělí - jeden porodní sál je uzavřen, druhý normálně funkcni. Plánované sekce dělají na sále spadající pod gynekologii (což trochu pomůže v rámci prostor), další péče už pak na poporodní JIP. Čili se asi může snadněji stát, že budou mít na příjmu plno. Ohledně nadstandardu netuším. Mě přijde, že to tu funguje dost stejně jako jindy (porovnávám s porody 2008 a 2010). A popravdě zatím i vypadá (já sem šla za specializovanou péčí, ne pohodlím, tak mi to nevadí).
Já se s dovolením připíchnu, také by mě zajímalo co nejvíce informací ohledně porodnice Apolinář ![]()
@Janita3 já už mám měsíc po porodu, tak už mám vlastní zkušenost, jak to tam je. Jedno křídlo porodnice je pod rekonstrukcí, nicméně za celou dobu jsem žádný hluk z rekonstrukce neslyšela. Rodí se na porodních boxech nalevo. Bála jsem se, aby tam nebylo narváno, ale rodila jsem úplně sama. Chtěla jsem nadstandardní pokoj, ale ten bohužel nebyl volný, kvůli rekonstrukci je mají v omezeném množství…tak jsem byla na klasickém oddělení šestinedělí, ani tam nebylo plno. Kdyby vás ještě něco zajímalo, ptejte se 🙂
@Evi1989 Děkuji za reakci Evi
Už jsem se registrovala do Podolí. Budu rodit plánovaným císařem, slyšela jsem na porodnici tam pěkné recenze.
Přeji moc a moc zdraví tobě i miminku ![]()
@Janita3 není zač 🙂 na Podolí jsem taky slyšela chválu, tak držím palce, aby vše proběhlo výborně a už sis taky brzy chovala své miminko 💕
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.