Císařský řez v Motole/Kladně a Bonding

535
16.7.22 18:43

Cisársky rez v Motole/Kladne a Bonding

Ahoj Holky,

Po Lete ma čaká sekcia a zaujíma ma ako prebieha bonding. Pri prvom pôrode som mala celkovú anesteziu a dcera šla rovno na JIP.

Je možný bonding hneď na sále pri spinalnej anestézii? Nosia potom miminko každé 3h na kojenie počas toho ako budem na JIP? Najbližšie mam Kladno a pak Motol tak sa rozhodujem Kam pôjdem.

Ďakujem za skusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
16.7.22 18:57

Motol je velkovyrobna deti. Tam se to udela medicinsky dobre, ale nejaka prani a potreby cloveka jsou jim fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20401
16.7.22 19:03

@Zuzana_ana-Ahoj, já rodila dvě sekce v Motole a bohužel ani jednou sem neměla bonding, prvně sem rodila dřív než byl termín a ve dvě v noci, tak to sem i chápala, že by neudělali, pak druhý byl už v termínu dopoledne, ale syn byl kp zaseknutý, když ho po 45 min vyndali byl celý modrý, takže se o něj museli postarat a dali mi ho na malinkou chviličku jen vedle mě, doufám, že se mi ještě podaří jedno těhu a pokud bude vše ok, tak bych o bonding chtěla moc požádat, poněvadž to by byl už poslední porod, tentokrát bych uvažovala buď Motol, Podolí nebo Vinohrady. Ještě co mi v Motole vadilo, že na oddělení nesměly děti mladší dvanáct let, tak sem syna viděla jen přes skleněné dveře ale na Jip ho pustili bylo mu skoro sedm, na Jip děti nosí, pokud to zdravotní stav maminky a dítěte dovolí cca po třech h druhého syna mi donesli cca kolem třetí h odpoledne, prvního po porodu ve dvě ráno také až po obědě. Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
16.7.22 20:11

Já osobně bych vynechala jak Motol, tak Kladno. 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
16.7.22 20:51

Motol určitě ne. Rodila jsem tam prvního syna před téměř 3 roky a doteď mám z toho psychické problemy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2919
16.7.22 20:59
@KSŠO píše:
Motol určitě ne. Rodila jsem tam prvního syna před téměř 3 roky a doteď mám z toho psychické problemy

Motol 2021 a klidne bych si tam skocila porodit znova. Skvele od A do Z. A to jsem na “zakaznicky servis” narocna :lol: Zakladatelce, ale neporadim, neslo o sekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
16.7.22 21:54

Hele, syn 2020 v Motole, měla jsem celkovou narkozu, ale bonding nabízeli partnerovi. Doporučuji si tam zavolat a zajít na ty jejich předporodní kurzy či co to je a zeptat se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
16.7.22 23:18
@Scara píše:
Hele, syn 2020 v Motole, měla jsem celkovou narkozu, ale bonding nabízeli partnerovi. Doporučuji si tam zavolat a zajít na ty jejich předporodní kurzy či co to je a zeptat se :-)

Prusvih velke nemocnice je i v tom, ze je tam hafo personalu a kazdy jeden clovek se bude chovat jinak.
Telefonat nezaruci naprosto nic, je to ruska ruleta. Bud bude mit stesti nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
16.7.22 23:28

@Lucie_Sx proto píšu „zajít na předporodní kurzy“… Motol je sice velká nemocnice se spoustou personálu, ale před 2 roky měli na plánované císaře 2 týmy a letos to vypadá dost podobně. Na vaginální porody mají jiné porodniky než na císaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
16.7.22 23:31
@Scara píše:
@Lucie_Sx proto píšu „zajít na předporodní kurzy“… Motol je sice velká nemocnice se spoustou personálu, ale před 2 roky měli na plánované císaře 2 týmy a letos to vypadá dost podobně. Na vaginální porody mají jiné porodniky než na císaře.

Ale lekarske tymy, ne? Jakmile bude „po“, zadny rozdil v tom nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
17.7.22 17:38

Ďakujem za názory, možno by som ten bonding prežila ak by nebol, hlavne aby mi dieťa ukázali a nosili aj na kojenie aj na JIP.

Inak nie som náročná, nevadia mi ani pripadne staré pokoje alebo vybavenie. O to mi vôbec nejde. Celkovo len o ten čas s dieťaťom hneď po pôrode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
17.7.22 18:30

@Zuzana_ana a co Roudnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
17.7.22 18:34

@HandulkaK to už mám daleko, odporúčaný mam ešte Rakovnik, ale tam vyžadujú registráciu a žiadanky od lekára :think: tam sa ide po sekcii vraj rovno na pokoj a žiadne JIP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
17.7.22 19:06
@Zuzana_ana píše: Ďakujem za názory, možno by som ten bonding prežila ak by nebol, hlavne aby mi dieťa ukázali a nosili aj na kojenie aj na JIP.Inak nie som náročná, nevadia mi ani pripadne staré pokoje alebo vybavenie. O to mi vôbec nejde. Celkovo len o ten čas s dieťaťom hneď po pôrode.

V Motole pokud budou mit fofr, tak se na nejake noseni miminka na JIP vykaslou. Neni cas, nejsou lidi.
Co Pribram?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
17.7.22 19:18

@Zuzana_ana v Roudnici také tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková