Darování vajíček klinika

Anonymní
8.5.24 15:26

darování vajíček klinika

Dobrý den, zajímá mě, jak dlouho trvá celý proces darování vajíček? Mám syna a zároveň známou, a jelikož vím co to znamená být matka, má známá jí být nemůže, ne přirozenou cestou. Ráda bych darovala vajíčka, pokud by to mělo pomoct ženě, která nemůže otěhotnět přirozenou cestou, sama bych si nedovedla představit, že bych nemohla mít děti, proto bych darování vajíček chtěla podstoupit. Něco jsem si o tom načetla ale zajímá mě opravdu zkušenosti, jak dlouho trvá celý proces darování vajíček. O peníze mi úplně nejde, spíš bych opravdu chtěla někomu pomoct ale zajímá mě jak to celé probíhá, nechci darovat vajíčka dejme tomu třeba aby se to táhlo půl roku a déle. To běhání a natahování, stimulace, vyšetření a tak dále na delší dobu, měla bych to raději co nejdříve za sebou, ať už kvůli času, fungování a tak dále, dočetla jsem se že při braní toho co bych měla kvůli darování vajíček jiná žena přibrala 15 kg a byla hysterická, zblblá. Proto se ptám, děkuji.
Za další chtějí nějaký potvrzení o vystudované škole nebo si to dohledají nebo něco takového? někde jsem četla, že potvrzení nechtějí, má kamarádka dříve když byla na darování vajíček tak nic nedokládala, to opravdu nevyžadují? přijde mi to zvláštní když to mají v podmínkách :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9078
8.5.24 16:43

Žádné potvrzení o vzdělání nechtějí. Známá byla v prváku na VŠ, nedokladala nic a školu nedokončila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí