Darují oblečení mamince samoživitelce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Darují oblečení mamince samoživitelce
Ráda bych udělala radost mamince samozivitelce zimním oblečením na kluka vel. kolem 116.Kompletní výbava včetně kvalitních zimních bot. Prosím opravdu maminku, která je v nouzi. Děkuji
Brno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dej to na vsezaodvoz.cz. Tam si vybereš, komu to dáš. Ideálně někomu, kdo už sám něco daroval, ne někomu, kdo jen přijímá. Zrovna teď mě tam kontaktoval pan, že chce věci pro těhotnou budoucí ssmozivitelku. Určitě se tam najde i někdo, kdo oceni věci pro větší děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chaela píše:
Dej to na vsezaodvoz.cz. Tam si vybereš, komu to dáš. Ideálně někomu, kdo už sám něco daroval, ne někomu, kdo jen přijímá. Zrovna teď mě tam kontaktoval pan, že chce věci pro těhotnou budoucí ssmozivitelku. Určitě se tam najde i někdo, kdo oceni věci pro větší děti.
Dekuji. píšu ještě SZ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
darovani veci potrebnym
Ahoj, dnes jsem narazila na clanek, tak davam tip, kdyby chtel. nekdo neco darovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Káťa19 hm, přečetla sis článek pořádně a diskusi pod článkem - ano stala se tragédie, zemřela mladá matka, ale jinak je to celé nějak podivné
zdravý chlap pracuje jako hlídat parkoviště
, nestihla ho zapsat do RL? matka měla exekuce, a hlavně- sociálka svěřila dítě člověku, který tvrdí, že je otec, aniž to musí být pravda a přitom pán nemá peníze? neuživí dítě? v bytě je ještě babička, ale mladý chlap do práce nemůže? no je tam víc otázek než odpovědí, v diskusi píšou i příbuzní zesnulé a není to pěkné počtení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga diskuzi jsem necetla, byvaji hodne na urovni ![]()
me slo taky spis o patrona deti…
https://patrondeti.cz/?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Káťa19 píše:
@stinga diskuzi jsem necetla, byvaji hodne na urovni
me slo taky spis o patrona deti…
https://patrondeti.cz/?…
jo ty diskuse tam bývají hrozné, já to rozklikla, protože už článek se mi moc nepozdával ![]()
a ten patrondeti bere i věcné dary nebo jenom finance?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit