Co smí ospod?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Žádejte vysvětlení, já bych jí dovnitř snad ani nepustila pokud bych si nebyla vědoma, že má přijít (svěření do péče, apod.) a nebo mi to nevysvětlila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzee87 píše: Žádejte vysvětlení, já bych jí dovnitř snad ani nepustila pokud bych si nebyla vědoma, že má přijít (svěření do péče, apod.) a nebo mi to nevysvětlila.
Na vysvetleni jsem se samozrejme ptala, rikala, ze je to poradenska cinnost pro otce a zapis nebude, na prvni schuzce mluvila se
mnou a ted podruhe s detmi.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Na vysvetleni jsem se samozrejme ptala, rikala, ze je to poradenska cinnost pro otce a zapis nebude, na prvni schuzce mluvila se
Zápis být musí, ty můžeš požádat o nahlédnutí do spisu. Zajdi na Ospod, chtěj nahlédnutí do spisu a pokud tam zápis nebude nebo ti nebude chtít spíš ukázat, chtěj mluvit s vedoucí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzee87 píše: Žádejte vysvětlení, já bych jí dovnitř snad ani nepustila pokud bych si nebyla vědoma, že má přijít (svěření do péče, apod.) a nebo mi to nevysvětlila.Na vysvetleni jsem se samozrejme ptala, rikala, ze je to poradenska cinnost pro otce a zapis nebude, na prvni schuzce mluvila se
@DeeSocialWorker píše:
Zápis být musí, ty můžeš požádat o nahlédnutí do spisu. Zajdi na Ospod, chtěj nahlédnutí do spisu a pokud tam zápis nebude nebo ti nebude chtít spíš ukázat, chtěj mluvit s vedoucí
Pani rikala, ze u poradenske cinnosti nemusi byt zapis a nebude ani spis
proto se ptam jestli na toto ma kompetence
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Pani rikala, ze u poradenske cinnosti nemusi byt zapis a nebude ani spisproto se ptam jestli na toto ma kompetence
Veškerá její práce musí být nějak evidována. Nechápu, co je poradenská činnost pro otce. Ona nepracuje pro otce, ona má hájit zájmy dětí. Tak či tak, chtěla bych vysvětlení od ní, případně si domluvila schůzku s vedoucí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DeeSocialWorker píše:
Veškerá její práce musí být nějak evidována. Nechápu, co je poradenská činnost pro otce. Ona nepracuje pro otce, ona má hájit zájmy dětí. Tak či tak, chtěla bych vysvětlení od ní, případně si domluvila schůzku s vedoucí
Ty jsi socialni pracovnice? Mohla bych napsat sz?
- Citovat
- Upravit
Ano, trvala bych na schůzce s vedoucí a trvala na nahlédnutí do spisu. Srozumitelné vysvětlení cele situace. Na OSPODu zatím nedělám, ale tohle by mě velmi zajímalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
Ano, trvala bych na schůzce s vedoucí a trvala na nahlédnutí do spisu. Srozumitelné vysvětlení cele situace. Na OSPODu zatím nedělám, ale tohle by mě velmi zajímalo.
Muzu napsat sz?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ty jsi socialni pracovnice? Mohla bych napsat sz?
Nejsem ospodacka, ale s ospody spolupracuji - klidně napiš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
A jsi si teda jistá, že je to pracovnice ospod?
Ano to jsem na 100%
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Muzu napsat sz?
Kamarádka dela přímo na OSPOD napiš mi SZ, můžu to s konzultovat.
Ja s jimi akorát jednala, spoluprqcovsla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám na ospod, teď jsem na mateřské. Napiš sz jestli chceš, zkusím poradit.
Každopádně na ospod se vede spisová dokumentace a máš právo do ní nahlédnout na základě písemné žádosti. Pokud ale momentálně např. probíhá úprava péče a výživy u soudu, tak se žádosti o nahlédnutí do spisu ve správním řízení zamítaly do ukončení soudního řízení (jsem na mateřské 2 roky, tak nevím jestli se to nezměnilo). Samozřejmě že existují výjimky pro založení spisu, pokud se jedná o jednorázové sociální poradenství nebo úkony, které nevyžadují založení spisu, tak se spis zakládat nemusí a vede se pouze složka se zápisem s jednorázovými úkony. Každopádně pokud byla pracovnice u tebe doma na šetření, tak o tom zápis být musí. Ať už ve spise, nebo v té složce.
Skáče mi tu dítě po hlavě, tak snad to píšu srozumitelně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, poradite prosim? Je v kompetenci ospodu, aby prisla na prvni schuzku a z te nebyl zadny zapis? Ted dorazila opet dokonce bez ohlaseni, zadny zapis nic? Jen uvedu, ze nebyl na me hlaseny zadny podnet, nejsem ani alkoholicka nebo neco takoveho…