Dárek pro děti
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Proč anonym?
Nějaká stará známá, která už tady žádala ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No nedávno tady byl úplně totožný anonym a dost lidí se ozvalo, takže jestli je to ta stejná, tak jestli už náhodou těma hračkama neplní bazary…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý den, jsem už zoufalá a proto bych chtěla prosím poprosit o pomoc… Nenašel by někdo prosím nějakou hru, nebo hračku pro holku a kluka ve školním věkukterou by prosím daroval a dalo by se použít pod stromeček. Jsem s nimi sama a na dárky mi nezbývá prosím pomohl by někdo třeba i maličkostí prosím moc. Děkuji moc
Požádej o dávku mimořádné pomoci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý den, jsem už zoufalá a proto bych chtěla prosím poprosit o pomoc… Nenašel by někdo prosím nějakou hru, nebo hračku pro holku a kluka ve školním věkukterou by prosím daroval a dalo by se použít pod stromeček. Jsem s nimi sama a na dárky mi nezbývá prosím pomohl by někdo třeba i maličkostí prosím moc. Děkuji moc
Pro anonym, o kterém nikdo nic neví, ani neví, zda pomalu existuje, nikdo dělat nic nebude. Musela bys přijít s nějakým příběhem a neanonymně, takto jsi bez šance.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Napis mi do vzkazu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
....
Pokud napíšeš vzkaz s kontaktem a oo ověření zebje pravda co píšeš ti klidně koupím dárky pro děti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
....
Pokud napíšeš vzkaz s kontaktem a po ověření že to je pravda co píšeš ti klidně koupím dárky pro děti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Bobování s malými dětmi v Praze
- Nedonošené děti - kojení
- Děti 2 roky od sebe
- Jaký mobil mají vaše děti?
- Nový začátek s dětmi bez svatby
- Sama s dětmi a strach, kdyby se mi něco stalo
- Dárek pro něj na prvním rande?
- Děti covid pozitivních matek
Dobrý den, jsem už zoufalá a proto bych chtěla prosím poprosit o pomoc… Nenašel by někdo prosím nějakou hru, nebo hračku pro holku a kluka ve školním věku
kterou by prosím daroval a dalo by se použít
pod stromeček. Jsem s nimi sama a na dárky mi nezbývá prosím pomohl by
někdo třeba i maličkostí prosím moc. Děkuji moc