Daruji různé
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@holkadonepohody832 Porušuješ pravidla Emimina, nespamuj diskuze. A zaplať si reklamu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@holkadonepohody832 píše: Více
Nespamuj a přečti si pravidla Emimina, viz tvé jiné příspěvky v diskuzích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V jiných diskuzích, máš krátkou paměť.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@topazio píše: Více
já tohle neberu za reklamu ani spam, a Bazar slouží k prodeji, ne k darování,
kdysi tu byla fajn diskuse něco jako „věnujeme maminkám v nouzi“, ale zemřelo to na úbytě - nikdo už asi nechce nic zadarmo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dej to do bazárků nebo tady, jestli ještě je funkční přímo bazar na Emiminu.
Sem ti do diskuze příjde pár lidí a to moc neprodáš, lepší dát tam, kde to bude vidět a budeš mít tak víc případných nakupujících. A dej tam poznámku, že daruješ atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sharunka03 píše: Více
ale ona to nechce prodat, ale darovat,
v Bazárku se prodává, darování by tam člověk nehledal
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga Tak záleží, jak to zboží vypadá, třeba by se dohodli, že místo za drobný peníz daruje, tak může tak získat oblečení zdarma ten zájemce/zájemkyně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@holkadonepohody832 Anebo to dej do těch konťasů na oděvy, tam budeš vědět, že to předáváš dál a poslouží ještě dobré věci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sharunka03 píše: Více
jo, tam z toho dělají hadry ![]()
ale já už tam dávám úplně všechno, protože prodej vůbec nefrčí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
To už holt neovlivníme, no právě, já mám toho doma hromadu, co bych ráda prodala, ale jestli se mi to má válet dlouho doma, to radši fakt taky hodím pak do toho konťasu, i když mi to bude rvát srdce, no
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
😄 Tak jako vždycky. Celkem normální diskuze pro přesně určený okruh diskutujících a hromada zbytečného spamu. Ještě teda úplně nelogickýho, jakou reklamu?! 🙄Nemůžete si už ty zbytečné výkřiky nechat od cesty? Pak se v tom musej zájemci prohrabávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
Daruji : oblečení na 17 letou slečnu..