Nemoc. Dát už do školky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7182
1.4.12 20:08
@EvaG píše:
Nedala, stejně by šla jen do středy pak jsou prázdniny. :mavam: A jak psala JaSe, může jěště něco k tomu chytnout.

Prázdniny, to asi jen v některých regionech, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
1.4.12 20:10
@Raduš.ka44 píše:

Ve školách jsou velikonoční prázdniny od čtvrtka. V naší školce je o školních prázdninách omezený provoz (rodiče vyplňájí, které děti budou chodit do školky a podle toho se otevře počet oddělení ve školce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
1.4.12 20:10
@Raduš.ka44 píše:

Od čtvrtka jsou velikonoční prázdniny. Ale nevím teda, jak to v kterých školkách je. U nás se musí předem zapisovat, jestli dítě přijde/nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
1.4.12 20:13
@fragola píše:
Od čtvrtka jsou velikonoční prázdniny. Ale nevím teda, jak to v kterých školkách je. U nás se musí předem zapisovat, jestli dítě přijde/nepřijde.

u nás taky tak…už 14 dní tam visí na nástěnce seznam, kdo dá dítě čtvrtek pátek do školky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.12 20:16

Holky díky, nedám jí a zítra si zavolám o ten Pamycon a děkuju za Vaše rady.....

• Citovat
  • Upravit
7182
1.4.12 20:48

Aha, no vidíte, o tom nemám ani tušení. U nás ve školce mají jen vánoční prázdniny a mají omezený provoz o hlavních prázdninách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
2.4.12 08:28
@Raduš.ka44 píše:

Velikonoční, nebo se pletu??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
2.4.12 11:21

@EvaG Nepleteš, opravdu velikonoční, akorát já o nich ani nevěděla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
28.4.15 20:56

Ahoj, dcerka měla včera v noci teplotu 37,5. Přišla jsem na to náhodou, když jsem ji dávala čůrat, nic nemoci nenasvědčovalo. Jen před usnutím si postěžovala na bolest bříška a na to usnula. Ráno už byla bez teploty, celý den byla v pohodě, jedla, teplotu měla před spaním 36,9. Zítra mají ve školce čarodějnické dopoledne, prosila, aby mohla jít. Chodí jen na dopoledne. Pokud už se teplota v noci nezvýší a ráno bude v pohodě, dovolily byste dítku jít? Jsem totálně na vážkách, zatím nemám s nemocema moc zkušeností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
28.4.15 20:58

@Genovesa Já bych dala, u dětí je normální, že mají 37,5 a nic to neznamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
28.4.15 21:01

@Genovesa Pokud by byla noc v pohodě, tak bych ji do školky zavedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620

@1Luca Právě taky mi to nepřijde nějak divoké. Měřila jsem ji rtuťákem, tak mám jistotu. Možná malinko něco střevního, před koupáním chvíli zamrčela o bolesti bříška a pak kakala trošku řidčeji. Ale ani předtím, ani potom si na bříško nestěžovala. Ona je na to chytlavá po manželovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620

@msonulka Díky. Samo kdyby v noci cokoli, bude doma a bez diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.4.15 21:05

Pokud by v noci nebo ráno neměla jiné problémy, tak bych do školky dala. Některý děti můžou mít teplotu i z toho, že se na něco strašně těší.

• Citovat
  • Upravit
11620
28.4.15 21:08

@lucenka To je fakt. A já jsem uvažovala, jestli nebyla přetažená. Nechtěla nám teď včas usínat a o víkendu jsme byli se známýma v zoo, naběhala tam kilometry. Přijeli jsme pozdě domů. Po obědě už mi nespí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí