Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Teruna000 píše:
@zuzukobylka @Moise díky… a po koupání to asi mít nebude, že?a to byl celý den úplně ok. Ale usnul teda už v 6, což není obvyklé
Tak ho nech doma zatim třeba jen zítra a uvidíš jak mu bude, ale podle mě na něj něco leze. Ono se taky neni čemu divit, když to ted tak všude řádí.
@Teruna000 já bych počkala. Může mít jen rýmu - při té holky po ulehnutí a přes den nezakašlou a kromě rýmy jim nic není a jdou do školky. Nebo se takhle rozjede laryngitida a ještě v noci frčíme na pohotovost. To je vždycky těžko odhadnout. Ráno uvidíš ![]()
@Teruna000 no ale tim koupanim se to rozjet mohlo… mě se to stalo nekolikrát a proto ted v období chřipek ho jen obden velice rychle vysprchuji a skoro nekoupu. vlasky myju 1× za 2 týdny… několikrát mi takto onemocněl že byl ve vaně a u nas máme tak 22 C a podle mě je to malo pro ty deti
Nedala. Své dítě jsem ani maličko nastydlé nedávala do školky. A taky měj ohled na ostatní děti, aby je nenakazil.
Holky děkuji, přesně jsem si říkala, že ho tam nedám, když se rozjede bude se trápit on a ještě nakazí další.
Ja osobně bych do školky nedala s ohledem na ostatní děti ve školce. Pak se ty nemoci točí pořád dokola…