Dát výpověď?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Moje mamka mi zase rika,.ze vsude je neco. Bojim se, aby to jinde nebylo to samy. Nebo jeste horsi. Jestli bych spis nemela prestat tu praci tolik resit. Ja vlastne nicim jinym neziju. Bud jsem v praci nebo praci resim. Mozna, ze kdybych byla vetsi flegmatik, tak by mi bylo lip. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Treba proto, ze chci znat nazor druhych lidi? Jak by se chovali v moji situaci? Myslela jsem, ze od toho diskuse jsou nebo se pletu?
Nicmene i to, co pises muze byt ten duvod. Nevim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Utrapena Ne jde o to, že pokud ti neodpoví na pracovní dotaz, tak neplní pokyny tebe jako vedoucího a tudíž je na místě vytýkací dopis.
Určitě bych neřešila jejich přístup po mailu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechapu ty hodniy. pokud TI firma zkrati hodiny denne, tezko muze ocekavat, ze to dodelas jindy. Tohle bych asi resila nejdriv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra taky je mi to divny. Mnohem radsi bych chodila normalne na osmicky a mela vic volna. Takhle jdu jenom na 7 hodin coz me nevytrhne, ale pak tu hodinu musim jindy nadelat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sany80s pravda. Jednou jsem se jich po mailu na neco ptala, protoze jsem neco potrebovala vyresit. A nikdo mi neodpovedel. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Utrapena píše:
@Sany80s pravda. Jednou jsem se jich po mailu na neco ptala, protoze jsem neco potrebovala vyresit. A nikdo mi neodpovedel.
NO, pak je otázkou, zda je to pracovní mail a zda mají v popisu práce na něm být a mají na to určený čas… pokud ne, tak to těžko může být posuzováno jako neplnění povinností.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
NO, pak je otázkou, zda je to pracovní mail a zda mají v popisu práce na něm být a mají na to určený čas… pokud ne, tak to těžko může být posuzováno jako neplnění povinností.
Je to tak.
Já bych tedy odešla, ale určitě bych to nenechala jen tak.
Pokud bych mohla dát vytýkací dopisy, tak bych to udělala.
Stejně jako stížnost na šikanu, pokud se něco takové vyskytlo.
Bohužel si z vašich příspěvků nepamatuji nic, co by se dalo použít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Utrapena píše:
@jkra taky je mi to divny. Mnohem radsi bych chodila normalne na osmicky a mela vic volna. Takhle jdu jenom na 7 hodin coz me nevytrhne, ale pak tu hodinu musim jindy nadelat.
ale tohle je nelegalni. pokud napadnes toto, je to poruseni zakona. nemuzou Ti zkratit dobu a chti, at to nadelas jindy. Kdyz pak nemas volno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra píše:
ale tohle je nelegalni. pokud napadnes toto, je to poruseni zakona. nemuzou Ti zkratit dobu a chti, at to nadelas jindy. Kdyz pak nemas volno.
Pokud není dodrženo zákonné volno, tak to samozřejmě problém je, na druhou stranu, ono to zákonné volno zas až tak dlouhé není a splní to i dost hnusné rozložení směn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Pokud není dodrženo zákonné volno, tak to samozřejmě problém je, na druhou stranu, ono to zákonné volno zas až tak dlouhé není a splní to i dost hnusné rozložení směn.
No ja vim, ale zakladatelka pise rozhozene. Pokud maji zkracene smeny, tak ja maji dodelavat? zkracena je zkracena. Nerozumim tomu.
My ted musime chodit o vikendu do prace a mame za to volne dny v tydnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jkra No, zkrátit směny a pak zbytek dodělat v jiný den je sice hnus, ale zákoník práce to nezakazuje, ten stanovuje, že se směny zpravidla plánují na 5 denní pracovní týden, což nezakazuje aby to bylo i třeba na 6 dní a stanovuje pouze maximální dobu směny, nikoliv minimální… a to dlouhé volno mezi směnami musí být alespoň 35 hodin vcelku za týden, což opět splní i to, pokud nemáš volno 2 dny za sebou. Tedy shrnuto, slušné to není, ale ani se nedá jen tak napsat, že to co zaměstnavatel dělá je protizákonné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit