Dát výpověď, nebo zůstat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.11.25 20:25

Dat vypoved? Nebo zůstat?

Ahoj,

mám dilema.

Zvažuji výpověď. Pracuji v oblasti účetnictví. Mám 40tis čistého, jinak sem tam bonusy, částečný 13. plat. Mám asi 7 klientů ve firmě která externě poskytuje účetnictví a jdu ze závěrky do závěrky, z DPH do DPH. 3 z toho společnosti jsou auditovane a mám toho dost. Přesčasy, když volno tak pak velmi velke mnozstvi práce. Výhody možnost trvalých HO (nyní bydlíme od Brna 50km), nevýhody velká odpovědnost. Mám SŠ, ale říkám si, že by se snad něco bych vše snad stihala, ale nevím, zda je to vůbec v tomto oboru možné.. Máte někdo zkušenosti? Mam strach i kvůli financím, pred 2 měsíci jsme uzavřeli hypotéku na dum.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35531
3.11.25 20:33

Taková normální běžna práce účetní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30387
3.11.25 20:49
@Anonymní píše: Více

Uzavřeli jste hypotéku, tak snad zvažovat výpověď jde proti zdravému rozumu. Nebo ty máš nějakou lepší nabídku, kterou můžeš okamžitě přijmout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmazlicekknaposledy
3.11.25 20:53

Zkus toto delat sama na sebe…

Nebo si za 10 let budeš říkat proč si to neudělala dřív?
Na hypotéku asi nejsi sama?
Nebo účetní v korporátní firmě, tam by mohlo být méně přesčasů

Možnosti je fakt hodně.

Na jedné strašně máš finance, x hodin v práci, žádný život
Na druhé volný čas, trochu šetření, ale šetření i Sama sebe :)

Poloz si otázku, co bys dělala kdybys měla týden života, co bys dělala, pak měsíc života, a pak rok života. A to by tě mohlo trochu posunout a nasměrovat :oops:

• Citovat
  • Upravit
5683
3.11.25 21:40

Pokud jsi zkusena ucetni, tak uz vcera bylo pozde, abys pro nekoho otrocila; delala bych uz davno na sebe, znama -ing strojarka se zivi jako ucetni ve zlinskem kraji, je to matka samozivitelka a firmy musi odmitat. Jednu dobu pracovala pro jednu z firem tak, ze tam trebas kazdy den stravila nekolik hodin, delala pro ne i audity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2666
3.11.25 22:11

Upřímně jako účetní bych delala radeji sama na sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat