Lze ukončit OČR zpětně?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Může ukončit zpětně. Mě ji kvůli dovolené ukončovala po deseti dnech v práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak píše Janli, zpětně ukončit lze. Znovu zavolej doktorce, jde to zpětně až 3 dny pokud má modul e-neschopenky, pak se musí žádat přímo sociálka o ukončení zpětně, ale pořád to jde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyby si dr. stala za tim, ze to nejde, muzes to ukoncit klidne dneškem, zítřkem a dny, kdy si byla v praci vyjmout. Kdyz máš OCR, muzes klidně nektere dny pracovatneni to nic priti ničemu.
Tim se vlk nažere, a koza zustane celá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Při OCR můžeš pracovat, vyznačí se dny když jsi byla v práci takže v podstatě je to celkem jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
ano jde to zpětně. Taky jsem kdysi ukončovala snad po týdnu, že jsem zapomněla zavolat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AbbySt píše: Více
A jde na sociálce žádat online? Bez doktorky? Opakovaně mi tvrdí, že zpětně ukončit nemůže.
- Citovat
- Upravit
Však to ukonci klidně zítra
A mas po starostech
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proč to chceš pořád ukončit zpětně?
Ať ti to ukončí klidně k zítřku, vždyť je to jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vybodni se na doktorku, nech to ukončit k zítřku a pak si na formuláři, co ti dají v práci, zatrhneš, které dny jsi na očr byla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zpětně ukončit lze. Tak jako zpetně lze o OČR požádat. To je na tobě, jak si o to řekneš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, dnes jsem ukončila OČR pouze telefonicky. Syn byl dnes ve školce, já v práci. V pondělí jsem ukončit nemohla, doktorka měla dovolenou. V práci se mě mzdová ptala, ke kterému dni mi má OČR ukončit. Doktorka mi zároveň tvrdí, že zpětně ukončit nemůže. Takže jsem dneska ještě měla být doma a do práce až zítra nebo jak? Jak to děláte vy?