Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@ada80 píše:
Chci se zeptat kdyz si pujcim treba 5000 dava je HF hned na ruku? diky
Ano, ale jsou to opravdu podvodníci nejvyššího kalibru. Tohle je cesta do pekel…
@jančamamča píše:
Ano, ale jsou to opravdu podvodníci nejvyššího kalibru. Tohle je cesta do pekel…
mas s nima zkusenost?
@ada80 píše:
mas s nima zkusenost?
Mám, i když kamarádka platila pravidelně a tak jak měla - přeplatila strašnou pálku a každý týden u ní zvonili a chtěli další a další peníze. Hrůza!
@jančamamča píše:
Mám, i když kamarádka platila pravidelně a tak jak měla - přeplatila strašnou pálku a každý týden u ní zvonili a chtěli další a další peníze. Hrůza!
A kolik si kamaradka pujcila?
No a za chvíli bude zde diskuse, nemám z čeho platit, hodně jsem přeplatila, nevěděla jsem že přeplatím o tolik a mám exekuci… ![]()
Některý lidi jsou opravdu hloupý…
@ada80 píše:
A kolik si kamaradka pujcila?
5 000 Kč - do teď je z toho nešťastná…
@ada80 probiha to tak, ze kdyz zavolate nebo vam zavola obchodni zastupce, tak bude chtit znat rodne cislo a cislo OP, jaky mate prijem a kolik chcete pujcit. Potom si vas pres managera proveri a kdyz manager pujcku odsouhlasi, tak pak si s vami domluvi schuzku u vas doma a tam dolozite potrebne veci jako OP, potvrzeni o prijmu, najemni smlouvu nebo nejaky doklad k bydleni a kdyz bude vse v poradku, tak vam penize vyplati hotove na ruku, pak i pro splatky jezdi za vami.
Tento tyden sem si u nich brala su prijemni a velice na urovni jednani kamoske pokud se neco nelibi pri podpisu zmluvy se mnela rozhodnout inac oni jej pujcili hned nikdo ini asi…ja sem spokojena ![]()
@emilia121 píše:
Tento tyden sem si u nich brala su prijemni a velice na urovni jednani kamoske pokud se neco nelibi pri podpisu zmluvy se mnela rozhodnout inac oni jej pujcili hned nikdo ini asi…ja sem spokojena
Tak to už se těším jak si s nimi užiješ velice kamarádského jednání až se o pár dní třebas zpozdíš se splátkou!
Chci se zeptat kdyz si pujcim treba 5000 dava je HF hned na ruku? diky