Dává Help financial peníze na ruku?

ada80
26.6.14 06:35

Dava help financial penize na ruku?

Chci se zeptat kdyz si pujcim treba 5000 dava je HF hned na ruku? diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1189
26.6.14 07:11
@ada80 píše:
Chci se zeptat kdyz si pujcim treba 5000 dava je HF hned na ruku? diky

Ano, ale jsou to opravdu podvodníci nejvyššího kalibru. Tohle je cesta do pekel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ada80
26.6.14 07:25
@jančamamča píše:
Ano, ale jsou to opravdu podvodníci nejvyššího kalibru. Tohle je cesta do pekel…

mas s nima zkusenost?

• Citovat
  • Upravit
1189
26.6.14 07:43
@ada80 píše:
mas s nima zkusenost?

Mám, i když kamarádka platila pravidelně a tak jak měla - přeplatila strašnou pálku a každý týden u ní zvonili a chtěli další a další peníze. Hrůza!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
26.6.14 07:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ada80
26.6.14 08:08
@jančamamča píše:
Mám, i když kamarádka platila pravidelně a tak jak měla - přeplatila strašnou pálku a každý týden u ní zvonili a chtěli další a další peníze. Hrůza!

A kolik si kamaradka pujcila?

• Citovat
  • Upravit
7332
26.6.14 08:34

No a za chvíli bude zde diskuse, nemám z čeho platit, hodně jsem přeplatila, nevěděla jsem že přeplatím o tolik a mám exekuci… :roll:
Některý lidi jsou opravdu hloupý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
26.6.14 08:51
@ada80 píše:
A kolik si kamaradka pujcila?

5 000 Kč - do teď je z toho nešťastná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
26.6.14 14:16

@ada80 probiha to tak, ze kdyz zavolate nebo vam zavola obchodni zastupce, tak bude chtit znat rodne cislo a cislo OP, jaky mate prijem a kolik chcete pujcit. Potom si vas pres managera proveri a kdyz manager pujcku odsouhlasi, tak pak si s vami domluvi schuzku u vas doma a tam dolozite potrebne veci jako OP, potvrzeni o prijmu, najemni smlouvu nebo nejaky doklad k bydleni a kdyz bude vse v poradku, tak vam penize vyplati hotove na ruku, pak i pro splatky jezdi za vami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.6.14 18:59

Tento tyden sem si u nich brala su prijemni a velice na urovni jednani kamoske pokud se neco nelibi pri podpisu zmluvy se mnela rozhodnout inac oni jej pujcili hned nikdo ini asi…ja sem spokojena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
27.6.14 06:39
@emilia121 píše:
Tento tyden sem si u nich brala su prijemni a velice na urovni jednani kamoske pokud se neco nelibi pri podpisu zmluvy se mnela rozhodnout inac oni jej pujcili hned nikdo ini asi…ja sem spokojena :-)

Tak to už se těším jak si s nimi užiješ velice kamarádského jednání až se o pár dní třebas zpozdíš se splátkou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ada80
18.7.14 08:15

Jen dotaz vola help do zamestnani?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat