Dávat čepičku v tomhle počasí?

Raďulle
30.4.12 13:44

dávat čepičku v tomhle počasí?

Ahojky, mám takový dotaz, malá má necelých 5 měsíců a prostě nevím zda jí ven ještě mám dávat čepičku, třebas v těhle horkých dnech… má od pátku píchnuté náušničky, takže pro jistotu jsem dávala i kvůli těch náušnic, ale měla spocenou hlavičku a tak nevím zda by v kočárku nemohla být bez čepky…
díky :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
30.4.12 13:45

já bych řekla,že ano,může být bez čepí
ale nevím přesně toto :think:

Příspěvek upraven 30.04.12 v 13:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.12 13:46

ahojky tak malé jsou 4 měsíce a dneska jsem ji fakt čepičku nedala je v kočárku tam nefouká a má jen šatičky a plínku a je krásně teploučká a to jsme s kočárkem ve stínku takže bych se nebála ji nic nedat ale radši jsem se pokoukla po šátcích a prďáckých bekovkách pro mimisky to bych možná dala ale uplnou bavlněnou čepičku určo ne :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
30.4.12 13:46

@tumpach
dík, ale já taky nevím :mrgreen: ten jarní větřík je trošku zrádný… tak jsem na vážkách…

• Citovat
  • Upravit
5230
30.4.12 13:47

Určitě bych nechala bez čepky, hlavně, jestli je v hlubokym kočáru, tam nefouká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

náušničky máme píchlé od úterka a v pohodě pokud je nemá bolavé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle

@včelička2011
jo nad šátkem nebo kloboučkem jsem taky přemýšlela, ještě dotaz, nožičky měla holé???

• Citovat
  • Upravit
31594
30.4.12 13:49

V tomto počasí čepičku? 8o Vždyť je dítě v tom kočáru stíněné, když jí nepostavíš zrovna po větru, aby jí tam foukalo, tak se jí bez čepice nemá co stát… 5měsíčnímu miminu jsem dávala bavlněnou čapku do cca 16stupňů, při větru maximálně do 20stupňů a to jen proto, že dítě často nosím v šátku a tam není tak kryté jako v kočáru…
Zapomeń na čepičku, akorát se spotí, pak jednou foukne a budeš sedět doma s nemocným dítětem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
30.4.12 13:49

@Temaho
jo jo je v hlubokém, díky ;)

• Citovat
  • Upravit
30.4.12 13:50

jo má je holé když jsme vyšli tak měla tenké legínky ale ty jsem vyslekla i s ponožtičkama teď jsem na ni sáhla a je teploučká a spinká :hug: jsme v hlubokém kočárku tak to myslím neva a když ji ponesu dom tak v korbě ať ji neofoukne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle

@Gladys
dík akorát si mi potvrdila co jsem si myslela :)

ještě jednou díky všem :)

• Citovat
  • Upravit
@Gladys píše:
V tomto počasí čepičku? 8o Vždyť je dítě v tom kočáru stíněné, když jí nepostavíš zrovna po větru, aby jí tam foukalo, tak se jí bez čepice nemá co stát… 5měsíčnímu miminu jsem dávala bavlněnou čapku do cca 16stupňů, při větru maximálně do 20stupňů a to jen proto, že dítě často nosím v šátku a tam není tak kryté jako v kočáru…
Zapomeń na čepičku, akorát se spotí, pak jednou foukne a budeš sedět doma s nemocným dítětem
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
30.4.12 13:56

kdyby byla ve sportaku..tak nejakej klobouk proti slunku…ale ve 30 davat decku cepicu je blbost…kor kdyz vidis ze je spocena..akorat ti pak ofoukne a bude nemocna z toho ze ju mela a zpotila se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
30.4.12 14:01

v Anglii nemaji mimca cepice ani v zime, kdyz mrzne.
ja vim, clovek se o toho drobecka boji, ale ono na tom oblekani nic slozite neni, sobe bys ji taky nedala ne?
je spocena, uber. je studena, pridej. do kocaru nefouka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
30.4.12 14:05

holky a nedali byste ani 10ti dennímu mimču?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková