Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Dobré ráno,
co dnes dopoledne budete dávat dětem na sebe? Mám 6ti měsíčního ve sporťaku a v 10.00 jdem na procházku, aby spal a nevím jak obléct..
Díkyyy ![]()
já dám jen body s kr. rukávem mikunku tenkou čepku tepláčky a ponožky, taky je mu skoro 6. měsíců a je ve sporťáku, dám přes něj(hlavně přes nožky) fleesovou tenčí deku a nánožník
Joo, tak super, já přemýšlela jestli mu nemám dát ješte punčochy pod kalhoty??
ale asi taky nasadím nánožník a nechám ho bez punčoch ![]()
Ja mam triletaka,aloe dam teplacky,tríco a mikinu a ksiltovku,u pulrocaka bych pridala asi cepicku na usi a mozna tenci bundicku,ale u nas az takove teplo neni ![]()
My dnes půjdem vyfešákovaný
Máme overálek s krátkým rukávem a krátkýma nohavičkama, takže pod to příjdou legíny a přes to bavlněnej kabátek, ponožky, háčkovanej klobouček a do sporťáku asi jen pod deku, nánožník nám stejně nedrží a budem venku dýl, to už pak bude vedro.. ![]()
@Gabrielaaa píše:
já dám jen body s kr. rukávem mikunku tenkou čepku tepláčky a ponožky, taky je mu skoro 6. měsíců a je ve sporťáku, dám přes něj(hlavně přes nožky) fleesovou tenčí deku a nánožník
NÁNOŽNÍK?
ty vado na ten je už moc teplo ne? já dám body, slabou mikinku, vestičku a tepláčky. ještě má v kočárku deku, ale na nánožník se mi zdá už počasí trochu jiné…
Jééjda, vy mě tady matere, tak já teda nevím
a když mu chci dát slabý džíny, tak mu pod to nemám dát ounčochy? Když bude spát??
@monika32 píše:
NÁNOŽNÍK?ty vado na ten je už moc teplo ne? já dám body, slabou mikinku, vestičku a tepláčky. ještě má v kočárku deku, ale na nánožník se mi zdá už počasí trochu jiné…
@DenisaS píše:
Jééjda, vy mě tady matere, tak já teda nevíma když mu chci dát slabý džíny, tak mu pod to nemám dát ounčochy? Když bude spát??
Já nánožník taky dávám, máme na kočáru takový slabší, není zateplený. Ale jezdíme ještě s korbičkou.
Záleží, na kolik vyskočí během dopoledne teplota
ale v 10 už může být celkem teplo.
Nánožník bych nedala (myslím tím ten „kryt“ na hlubokou korbičku kočárku), když byli kluci měsíční a byly loni tyto teploty, tak jsem to vůbec nepoužívala.
Dnes má být až 25 stupňů, takže do hluboké korbičky bych dala: body s dlouhým a polodupačky / punčošky / tepláčky a ponožky. Pokud by ta teplota byla nad 20 a pod 25, tak bych dala ještě slabé tričko s dlouhým rukávem, háčkovanou dečku s dírama co luftuje, plínku k hlavičce (obvyklá záležitost mých kluků).
Do hluboké korbičky čepičku určitě ne.
včera v autosedačce (nejen v autě ale i hodně venku na podvozku) - to co doma + dvoje ponožky, džíny, mikina, slabé rukavičky, čepička + občas tenká deka
Ahoj, my teď byli a u nás stačila jen mikina a tričko dl rukáv.. fakt teplo..
@Gabrielaaa píše:
doufám že nánožníkem myslíme obě to samé, takovej ten jakoby pytel na nohy z látky ze které je kočár? ono u nás je dost větrno.. a dávám jen tepláčky bez punčoch.. pak ho samo třeba sundám že jo ale takhle po ránu ho mívám
Jo myslíme, já koukám jak blázen, že dáváte v těchto teplotách nánožníky… Ten je dle mého na teploty cca 16 stupňů, ale venku je ve stínu 20. Vždyť ty kryty jsou neprodyštný ![]()