Co dnes dopoledne na sebe?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
585
27.4.12 08:43

Co dnes dopoledne na sebe?

Dobré ráno,

co dnes dopoledne budete dávat dětem na sebe? Mám 6ti měsíčního ve sporťaku a v 10.00 jdem na procházku, aby spal a nevím jak obléct.. ;)) Díkyyy ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13046
27.4.12 08:45

já dám jen body s kr. rukávem mikunku tenkou čepku tepláčky a ponožky, taky je mu skoro 6. měsíců a je ve sporťáku, dám přes něj(hlavně přes nožky) fleesovou tenčí deku a nánožník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
27.4.12 08:46

Joo, tak super, já přemýšlela jestli mu nemám dát ješte punčochy pod kalhoty?? ;) ale asi taky nasadím nánožník a nechám ho bez punčoch ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
27.4.12 08:46

Ja mam triletaka,aloe dam teplacky,tríco a mikinu a ksiltovku,u pulrocaka bych pridala asi cepicku na usi a mozna tenci bundicku,ale u nas az takove teplo neni :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
27.4.12 08:49

My dnes půjdem vyfešákovaný ;) Máme overálek s krátkým rukávem a krátkýma nohavičkama, takže pod to příjdou legíny a přes to bavlněnej kabátek, ponožky, háčkovanej klobouček a do sporťáku asi jen pod deku, nánožník nám stejně nedrží a budem venku dýl, to už pak bude vedro.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
27.4.12 08:50
@Gabrielaaa píše:
já dám jen body s kr. rukávem mikunku tenkou čepku tepláčky a ponožky, taky je mu skoro 6. měsíců a je ve sporťáku, dám přes něj(hlavně přes nožky) fleesovou tenčí deku a nánožník

NÁNOŽNÍK? 8o ty vado na ten je už moc teplo ne? já dám body, slabou mikinku, vestičku a tepláčky. ještě má v kočárku deku, ale na nánožník se mi zdá už počasí trochu jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
27.4.12 08:58

Jééjda, vy mě tady matere, tak já teda nevím :D a když mu chci dát slabý džíny, tak mu pod to nemám dát ounčochy? Když bude spát??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
27.4.12 08:59
doufám že nánožníkem myslíme obě to samé, takovej ten jakoby pytel na nohy z látky ze které je kočár? ono u nás je dost větrno.. a dávám jen tepláčky bez punčoch.. pak ho samo třeba sundám že jo ale takhle po ránu ho mívám
@monika32 píše:
NÁNOŽNÍK? 8o ty vado na ten je už moc teplo ne? já dám body, slabou mikinku, vestičku a tepláčky. ještě má v kočárku deku, ale na nánožník se mi zdá už počasí trochu jiné…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
27.4.12 09:00
pod džíny bych je asi dala, mi máme takový jakoby měkounký teplejší tepláčky, ono když to dítě spí a nehejbe se tak je to jiný.. já přes něj pak dávám tu deku ještě a je akorát.. vždycky na něj sáhneš a uvidíš.. :palec:
@DenisaS píše:
Jééjda, vy mě tady matere, tak já teda nevím :D a když mu chci dát slabý džíny, tak mu pod to nemám dát ounčochy? Když bude spát??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
27.4.12 09:06

Já nánožník taky dávám, máme na kočáru takový slabší, není zateplený. Ale jezdíme ještě s korbičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
27.4.12 09:14

Záleží, na kolik vyskočí během dopoledne teplota :-) ale v 10 už může být celkem teplo.

Nánožník bych nedala (myslím tím ten „kryt“ na hlubokou korbičku kočárku), když byli kluci měsíční a byly loni tyto teploty, tak jsem to vůbec nepoužívala.

Dnes má být až 25 stupňů, takže do hluboké korbičky bych dala: body s dlouhým a polodupačky / punčošky / tepláčky a ponožky. Pokud by ta teplota byla nad 20 a pod 25, tak bych dala ještě slabé tričko s dlouhým rukávem, háčkovanou dečku s dírama co luftuje, plínku k hlavičce (obvyklá záležitost mých kluků).

Do hluboké korbičky čepičku určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
27.4.12 09:21

Už teď je tam vedro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
27.4.12 09:29

včera v autosedačce (nejen v autě ale i hodně venku na podvozku) - to co doma + dvoje ponožky, džíny, mikina, slabé rukavičky, čepička + občas tenká deka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.4.12 09:30

Ahoj, my teď byli a u nás stačila jen mikina a tričko dl rukáv.. fakt teplo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
27.4.12 09:41
@Gabrielaaa píše:
doufám že nánožníkem myslíme obě to samé, takovej ten jakoby pytel na nohy z látky ze které je kočár? ono u nás je dost větrno.. a dávám jen tepláčky bez punčoch.. pak ho samo třeba sundám že jo ale takhle po ránu ho mívám

Jo myslíme, já koukám jak blázen, že dáváte v těchto teplotách nánožníky… Ten je dle mého na teploty cca 16 stupňů, ale venku je ve stínu 20. Vždyť ty kryty jsou neprodyštný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková