Jak obléct 5měsíční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Kikušk
26.4.12 16:20

Jak oblect 5 mesic

Ahoj maminy :lol: chci se zeptat mám 5 měsiční holčičku a nevím jak ji mám obléct když má být ted o víkendu 25 až 30 stupnu? :roll: děkuji za radu :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
26.4.12 16:24

Bodýčko, ponožky, maximálně tenounké tepláčky, spíš bych řekla legínky. Do kočárku bych přihodila velkou plínu, kterou jí můžeš případně přikrýt, nějaké stínění na boudičku, jde připevnit většími skřipci do vlasů.

Pozor na přímé sluníčko, na to by malé mimino rozhodně přijít nemělo a na vítr, který může být někdy i v teple trochu zrádný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
26.4.12 16:29

Já mám holčičku 2měsíční a třeba dnes má na sobě jen bodyčko s dl.rukávem a punčošky.A je odkrytá.A o víkendu jestli bude ještě větší vedro tak jí dám možná jen kr.rukáv a nějaké šatičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikušk
26.4.12 16:43

Dobře super děkuji za radu :-) vemu si jeste pro jistotu deku dolu do kočaru a povalíme :-)

• Citovat
  • Upravit
Kikušk
26.4.12 16:45

jo a dáváte jim čepičky ?

• Citovat
  • Upravit
4513
26.4.12 16:49

Já bych s tím krátkým rukávem až tak nechvátala,přeci jenom jaro je zrádný,myslim, že takový mimčo dlouhý rukáv ještě unese.
Já dávala čepičku vždycky v létě pak jen šáteček nebo klobouček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
26.4.12 16:56

Marky s tím kr.rukávem uvidím,pokud nebude foukat. Čepičku teď nemá.Nefouká,je ve stínu a boudu nahoře.V poledne čepičku měla a byla úplně mokrá jak se v ní potila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
26.4.12 17:04

malá má půl roku a měla body kr. rukáv a na tom mikynku a tepláčky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
26.4.12 17:08

no tak já jsem holku teda uspešne nabalila jako baldu :) ,myslela jsem to dobře,když ma trošililinku rýmu,ale asi to fakt přehnala.
Měla:punčohy+navrh tepláky
tričko,mikinua bundu,tto bylo jí asi teplo co holky a na vrchu hlavy měla klobouk děrovaný ,já se půicnu já neumím ani oblíknout dítě 2,5 :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
26.4.12 17:09

Dala bych body s dlouhym a tenke polodupacky nebo nejakou jejich alternativu. Pripadne tenke puncochace. Ja v teplech pouzivala skvele hackovane deky, jsou uzasne luftujici. Nad tech 25 stupnu cepici ne, vsak hlavicka je schovana v boude. Kratky rukav pri techto teplotach ano, ale ne hned takto napoprve, zvykala bych ji na mene vrstev postupne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
26.4.12 17:11

My mame dnes 22 stupnu a kluci maji rymu. Mani tenke puncochy, tenke kalhoty, body s dlouhym a tenke triko s dlouhym, na hlave tenke cepice z platna. V kocarmu sedi na jarnim fusaku a nejsou v nem zabaleni. Na spanek jsem jim cepice sjmdala a trochu je prikryla, byli ve stinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikušk
26.4.12 17:13

Tak já jí dám body s dlouhým rukavem, teplacky pro jistotu vemu deku a povalíme doufám že to počasí vydrží už :-)

• Citovat
  • Upravit
47103
26.4.12 17:13

Sorry za preklepy, to.je.holt.psani z mobilu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
26.4.12 17:14
@sovicka1 píše:
My mame dnes 22 stupnu a kluci maji rymu. Mani tenke puncochy, tenke kalhoty, body s dlouhym a tenke triko s dlouhym, na hlave tenke cepice z platna. V kocarmu sedi na jarnim fusaku a nejsou v nem zabaleni. Na spanek jsem jim cepice sjmdala a trochu je prikryla, byli ve stinu.

právě říkala jsem si jaro je zrádné,šahala jsem jí na ručičky a mšla je tak akorát teplý,tak nwm,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.4.12 17:14

Tak malý je šest měsíců a dnes měla body a tenký bavlněný komplet - tepláky a mikinu, přikrytá nebyla… Pak se poblindila a probudila, takže chtěla „sedět“ a vidět, to už jsem mikinu sundala a na hlavu jí dala háčkovaný klobouček.. S sebou jsem měla pro jistou deku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková