Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Pokud je dítě v kočáru se zvednutou boudou, tak bych žádnou čepičku ani klobouček nedávala, zpocená hlava mi přijde venku jako mnohem rizikovější než holá hlava. Pak stačí, aby jednou fouklo a mimčo je nemocný
Ahoj mám takovewj blbej dotaz
jak oblékate sve prcky v tomhle pocasi do autosedacky?
![]()
@Kikušk Co nejméně
takže já dávala jen plínku a bavlněný overal s dlouhým rukávem a nohavicemi. A případně něčím přikrýt.
a co čepičku nebo náky šáteček ? nebo nemusí ? mám strach aby ji neofouklo ![]()
Jo, čepičku určitě, hlavně z důvodu případného sluníčka… plus plínu na sedačku na to sluníčko. Já na čepičku furt zapomínám, malý ji totiž nesnáší a hned jak si dosáhl na hlavu, tak ji sundaval.
Příspěvek upraven 27.04.12 v 14:36
Naše měla včera tepláčky, ponožky, bodýčko s krátkým rukávem a plátěnou čepičku přes ouška. Dneska bych šla možná i do nějakých tříčtvrťáků.
Ale včera jsme potkali i starší holčičku v mikince, takže těžko říct, jestli to nepřeháním ![]()
Ja davam sukni tricko, balerinky. Hlavu ma pod striskou. S sebou beru extra obleceni. Vcera jsem ji mela v mikci, teplacich a tricku kr. rukav a byla orosena ![]()
Po přehodnocení situace na balkoně dám kraťasový overálek s krátkým rukávem
A tu plátěnou čepku, spíš kvůli slunku…
My jsme ted přijeli, malá měla na sobě jen slabej bavlněnej oberálek a šatičky no a stejně byla spocená i na zádech ![]()
Přiznejme si, dnes bylo léto
Moje půlroční byla dneska jen v krátkým rukávu a kraťasech..
my dnes měli body s dlouhým a polodupky, u nás foukalo, tak nechci aby nastydl a spocený nebyl a měl slabou čepičku
malá měla triko s dl. a legínky a spocená byla teda fest z auta
![]()
Viktorka dneska měla body s dl.rukávem,punčošky a na tom letní šatečky a klobouček.Bylo jí chuděrce vedro,tak jsem jí pak vše svlékla a nechala jen ty šatečky.
Tak malý měl na ven jen overal a na hlavě „šátek“. Dopoledne ještě slabou mikču, měla jsem ho v nosítku.