Jak obléct v těchto dnech 3týdenní mimi?

4999
25.4.12 21:48

jak obléct v těchto dnech 3 týdenní mimi?

AHOJ MAMINKY JSME Z JIHU MORAVY DNES BYLO U NÁS 24 stupnů malá byla v sedačce měla bodu s dl. rukáve fleec mikču polodupajdy ponožky a byla zabaleny v emitex fusaku do autosedačky a byla spocená jak vepřík :mrgreen: :lol: .Tak nevím jak v těchto dnech oblékat poradíte: jinak máme 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2926
25.4.12 21:51

Oblečená je dobře, jen ta zavinovačka je teplá jako blázen, takže když dáš jen deku, bude vše ok. :palec: Mimčo pak můžeš kdykoliv odkrýt, mikču sundat atd. atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
25.4.12 21:59

Dej jenom deku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
25.4.12 21:59

jo ještě dodám,že měla čepičku a když jsem ji ju sundala byla mokrá,ale zas ji čepku nechci neávat aby ju neofouklo.– co myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
25.4.12 22:32

čepičku bych určitě nechala, ale ten fusak je fakt moc, s dekou to bude akorát

@terykt píše:
jo ještě dodám,že měla čepičku a když jsem ji ju sundala byla mokrá,ale zas ji čepku nechci neávat aby ju neofouklo.– co myslíš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
25.4.12 22:42

@Denys díky fusak hned oddělám :-) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
25.4.12 23:03

Fusak je fakt moc. Dej deku nebo zavinku. Čepičku nechej případně dej tenčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
25.4.12 23:04

to není fusak spíš zavinka do autopsedajdy z fleecu,ale je fakt,že je teplejší,ale jo dám ji tam oblečenou a přes nu jen dečku .. :-) uvidíme zítra jak na tom bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
25.4.12 23:08

Já tu zavinku do autosedačky používala v zimě, je opravdu hodně teplá, uvidíš, že bez ní bude mimču líp. Čepku bych nechala slabou bavlněnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
25.4.12 23:11

zavinky do autosedačky jsou dvojí - tenké a teplé. Od emitexu mám oboje.

Ale myslela jsem třeba rychlozavinku. Čekám mimi za měsíc a rychlozavinku mám do „chladnějších“ dní naplánovanou. V teplejších pak lehčí deka nebo tetra osuška… a nebo plínka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
25.4.12 23:11

joo holky moc díky to víte prvorodička a to je vončo ..se vším si poradím,ale to oblíkání to je kunšt :D joo o jednu vrstvu navíc prej..ale to pak přemýšlím jestli ji nejí teplo moc nebo jestli ji nebude zima… jestli není malá na to aby měla toho málo na sobě atd atd.. ale to chce asi čas co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
25.4.12 23:17
@terykt píše:
joo holky moc díky to víte prvorodička a to je vončo ..se vším si poradím,ale to oblíkání to je kunšt :D joo o jednu vrstvu navíc prej..ale to pak přemýšlím jestli ji nejí teplo moc nebo jestli ji nebude zima… jestli není malá na to aby měla toho málo na sobě atd atd.. ale to chce asi čas co?

já čekám třetí a u druhé - teď 2 leté jsem byla zmatená jak lesní včela - první je teď 15… si prd pamatuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
25.4.12 23:19

@Marau ale určo ses do toho rychle dostala .. :-) přece jen zkušenost tam nějaká je :-) A ted už ti to půjde jak po másle 8) ;) .. To u mě to trvá chvilku :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
25.4.12 23:20

teď už jo :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
25.4.12 23:21

no uvidíme o víkendu má bejt až 27 stupnů tak to asi bez dečky co ? :D a popř sundat mikču ? :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková