Dávat dítě do školky s větry?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43031
5.11.14 10:55
@AdaNaty píše:
Ahojte mamky,
mám dotaz, dáváte dítě do školky když má asi pravděpodobně větry a bolí břicho? ráno se mi totiž holčina vzbudila a brečela že ju bolí břicho, tak jsem ji poslala na WC a tam si několikrát uprdla.pak fnukala i cestou do školky, ale spíš asi tím že chce být se mnou ale já chodím do práce na směny. měla to už předevčírem v 10 večer, ale taky, vyprděla se namazala jsem ji to alpou a za chvíli usnula.
cely ráno ted trnu, že mi zavolají že si pro ni mám zajet ale já musím odpo do práce, nikoho za mě nemají a mám strach že mě brzo s takovou vyhodí. a práci potřebuju, nikde jinde zde není, od kolika let jste třeba nechávaly dítě samotné? má 6let, já myslím že by to 1-2hod vydžela sama, ale nevím.

tak podle vyspelosti ditete bych ji asi i nechala, ale ne s bolestma bricha. nechala bych ji trebas paty den uzivani ATB, kdyz uz by ji jinak nic nebylo, jestli rozumis.
Jestli na tohle netrpi casto a opakovane, a pokud by te ze skolky fakt odvolali, tak bych zajela k dr.
Jinak bych koupila nejaky espumisan, ten pomaha zrovna na prdy docela hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
5.11.14 10:56

@brumdinka jo jo, snad ne, hlavně aby to nebyl slepák. dnes z ní vylezlo až ve školce že jeden klučina tam zvracel, tak třeba je to jen bacil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
5.11.14 10:59

@Pudloslava sem nevěděla žeje espumisan i pro děti? tak to koupím radši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
5.11.14 11:00

Uvar ji matovy cajik, to je na bolavy bricho.
Nebo jiz zminovany espumisan nebo jine podobne kapicky…
Samotnou bych ji teda urcite nenechavala… nikdy nevis, co sestileta sama doma vymysli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
5.11.14 11:02
@AdaNaty píše:
@Pudloslava sem nevěděla žeje espumisan i pro děti? tak to koupím radši

jsou i kapicky pro novorozence, ale tak velkymu decku bych klidne dala ty kulicky, jsou fakt malicky, budou se ji libit. Predavkovat to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
5.11.14 12:14

@brumdinka 10 a 6 let je přeci jenom rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
5.11.14 12:25

@LadyLada a já někde tvrdila, že není :lol: mmch zas tak malá není…ono by to chtělo taky trochu těm dětem věřit, jelikož v opačným případě to končí diskuzemi typu, co mám dělat s tím mým mamánkem :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
5.11.14 16:20

Tak věřit.. já se snažím už věřit, ale půl dne mi přijde moc.. Třeba do obchodu a nebo klidně půl hodinka, ale nevím, jak to zakldatelka myslí samaotnou doma, jestli na chvilku- nějak nechápu jak by měla být doma, jestli uplně celý den než přijde z práce nebo jak.. Protože buď je ve školce a nebo jako celý den doma? To bych fakt nenechala, to neni o důvěře :nevim: Mám taky 6 letého..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
6.11.14 09:51

Tak jsem pátrala a zjistila jsem že to má z nervů, chce abych byla doma s něma a nešla do práce, zase ráno bečela, přitom v noci vklidu spinkala. večer mi to mamka volala do práce, že ju to zas bolí a že je ji po mě smutno a chce za mnou.ale ty kapky na bolení jsem ji dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin