Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@AdaNaty píše:
Ahojte mamky,
mám dotaz, dáváte dítě do školky když má asi pravděpodobně větry a bolí břicho? ráno se mi totiž holčina vzbudila a brečela že ju bolí břicho, tak jsem ji poslala na WC a tam si několikrát uprdla.pak fnukala i cestou do školky, ale spíš asi tím že chce být se mnou ale já chodím do práce na směny. měla to už předevčírem v 10 večer, ale taky, vyprděla se namazala jsem ji to alpou a za chvíli usnula.
cely ráno ted trnu, že mi zavolají že si pro ni mám zajet ale já musím odpo do práce, nikoho za mě nemají a mám strach že mě brzo s takovou vyhodí. a práci potřebuju, nikde jinde zde není, od kolika let jste třeba nechávaly dítě samotné? má 6let, já myslím že by to 1-2hod vydžela sama, ale nevím.
tak podle vyspelosti ditete bych ji asi i nechala, ale ne s bolestma bricha. nechala bych ji trebas paty den uzivani ATB, kdyz uz by ji jinak nic nebylo, jestli rozumis.
Jestli na tohle netrpi casto a opakovane, a pokud by te ze skolky fakt odvolali, tak bych zajela k dr.
Jinak bych koupila nejaky espumisan, ten pomaha zrovna na prdy docela hezky.
@brumdinka jo jo, snad ne, hlavně aby to nebyl slepák. dnes z ní vylezlo až ve školce že jeden klučina tam zvracel, tak třeba je to jen bacil.
@Pudloslava sem nevěděla žeje espumisan i pro děti? tak to koupím radši
Uvar ji matovy cajik, to je na bolavy bricho.
Nebo jiz zminovany espumisan nebo jine podobne kapicky…
Samotnou bych ji teda urcite nenechavala… nikdy nevis, co sestileta sama doma vymysli…
@AdaNaty píše:
@Pudloslava sem nevěděla žeje espumisan i pro děti? tak to koupím radši
jsou i kapicky pro novorozence, ale tak velkymu decku bych klidne dala ty kulicky, jsou fakt malicky, budou se ji libit. Predavkovat to nejde.
@LadyLada a já někde tvrdila, že není
mmch zas tak malá není…ono by to chtělo taky trochu těm dětem věřit, jelikož v opačným případě to končí diskuzemi typu, co mám dělat s tím mým mamánkem
![]()
Tak věřit.. já se snažím už věřit, ale půl dne mi přijde moc.. Třeba do obchodu a nebo klidně půl hodinka, ale nevím, jak to zakldatelka myslí samaotnou doma, jestli na chvilku- nějak nechápu jak by měla být doma, jestli uplně celý den než přijde z práce nebo jak.. Protože buď je ve školce a nebo jako celý den doma? To bych fakt nenechala, to neni o důvěře
Mám taky 6 letého..
Tak jsem pátrala a zjistila jsem že to má z nervů, chce abych byla doma s něma a nešla do práce, zase ráno bečela, přitom v noci vklidu spinkala. večer mi to mamka volala do práce, že ju to zas bolí a že je ji po mě smutno a chce za mnou.ale ty kapky na bolení jsem ji dala.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.