Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte, máte někdo zkušenosti s touto školkou v Ostravě?
@xlin Ahojky, dnes jsme se tam byli podívat a od pondělka tam začíná dcerka chodit. Snad to tam bude dobré..
@LLL1 píše:
@xlin Ahojky, dnes jsme se tam byli podívat a od pondělka tam začíná dcerka chodit. Snad to tam bude dobré..
Tak to jsme se tam asi dneska nesesly
my tam byli dneska a taky od pondělka začneme.. Tak jsem zvedava, jak to hlavne do pondělí daji dokupy
dneska nebyly jeste ani záchodky
docela me mrzi, ze tam nebyly pani učitelky dneska na tom setkání, protože prostředí jako takove je mi celkem jedno, školka nebo lidech a hlavne o ucotelkach..
@xlin Aháá, vy asi nastupujete do Mariánek.. moje dcera do Hrabůvky
taky jsem zvědavá na učitelky.. zítra tam půjdu na dvě hodinky s malou…
Jojo, my jdeme do marianek… tak dej vedet, jak to jde a jak se libi! Ja jsem zvedava, doufam, ze neprorve cele dopoledne… Ja to chci zkusit rovnou beze me, byla jsem s nim v predchozi skolce 14 dni a stejne tam nechtel byt sam… tak jsme se na to vybodli a nechala jsem ho mesic ted doma a zkousime prigo… treba budou ucitelky lepsi a zabavi ho lepe, aby nerval… navic do neho uz tri dny hucim, ze tam bude sam, ze ja tam nebudu a vypada to, ze je s tim srozumneny.. tak uvidime…
@xlin Tak první den proběhl dobře
Dcerka přišla celá natěšená a zítra chce jít zase. Paní učitelka mi doporučila, že je lepší, když půjdu a nechám dceru tam. Byly tam další dvě děti poprvé a taky bez maminky. Zítra půjde zase po obědě a ve středu zkusím i se spaním. Co u vás?
Ahoj, aké máte skúsenosti se školkou MŠ Prigo Ostrava - Hrabůvka?
@EliTeri Já špatné… Učitelka bláznivá, druhá tam předtím dělala uklízečku. Hygiena špatná, organizace nic moc. Dala jsem dítě po dvou měsících pryč.
Boli sme na návšteve s manželom a Prigo určite nie, nakoniec sme sa rozhodli pre Edin vo Výškoviaciach ![]()
Zrovna jsem na tu školku narazila a taky o ní uvažujem, ale jak to čtu, tak nic moc? Jak to myslíte, špatná hygiena a organizace? Mně tam právě láká ten malý počet dětí ve třídě
My jsme teda s MŠ Prigo velmi spokojení
rozhodně teda ne špatná hygiena a organazice simyslím je na výborné úrovni
mají teď nové vedení, tak to s tím možná souvisí. Nám se právě líbí ta jejich aktivita a komunikace s rodiči, pořádají různé akce a výlety, mají spoustu vybavení nového.. malému se tam moc líbí
za mě určitě ano
![]()
Přikláním se ke komentáři lenkaf1 . My jsem s MŠ Prigo velice spokojení. Velká ochota ze strany učitelek. Náš syn se do školky velmi rád vrací a je tam velice spokojený. Co se té hygieny a organizace týče, tak z naší strany není co vytknout.
My jsme se školkou v celku spokojení. Paní učitelky jsou milé a vstřícné. Na té hygieně jsem si ničeho nevšimla. Syn tam rád chodí a vrací se nadšený a spokojený domů.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.