Podzimní prázdniny

2965
24.10.14 17:10

Podzimní prázdniny

Děvčata, jak máte zajištěné prázdniny pro děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4009
24.10.14 17:15

Jak to myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
24.10.14 17:16

@sloninka děti u prababičky v Praze, divadlo Spejbla a Hurvínka, Dinopark, dětský koutek s kavárnou :mrgreen: víc nevím, to se dozvím až prababička vrátí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
24.10.14 17:20

Jsem z oboru školství. Mám určitý profesní plán do budoucnosti a z toho důvodu mě zajímá, jak realizují maminky program svých dětí o podz. prázdninách, případně zda funguje školka, družina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.10.14 17:23

Kluka se netýkají. Školka funguje, i když v omezeném provozu. Bude málo dětí, tak budou sloučeny některé třídy. Jinak bych to musela řešit pomocí babiček.

• Citovat
  • Upravit
14335
24.10.14 17:32

Holky dotaz mimo asi, ale kdy jsou podzimní prázdniny.. Máme na dveřích napsané, že se mají maminky zapsat, které dají- pondělí středa.. Já jsme na mateřské, tak jasné, že se tam cpát nebudu, ale nevím co čt, pá, jsou to taky prázdniny?? dneska mi učitelka říkala a necháte doma, že?? tak jako nevím, jestli je to jako vcelku brané, a nebo se jenom tak ptala..
Zase se nechci někde tlačit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
24.10.14 17:39

Podzimní prázdniny jsou v pondělí a ve středu, v úterý je svátek. Od čtvrtka je normálně výuka, akorát v pár školách dal ředitel na čt a pá ředitelské volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
24.10.14 17:39
@kvaček píše:
Holky dotaz mimo asi, ale kdy jsou podzimní prázdniny.. Máme na dveřích napsané, že se mají maminky zapsat, které dají- pondělí středa.. Já jsme na mateřské, tak jasné, že se tam cpát nebudu, ale nevím co čt, pá, jsou to taky prázdniny?? dneska mi učitelka říkala a necháte doma, že?? tak jako nevím, jestli je to jako vcelku brané, a nebo se jenom tak ptala..
Zase se nechci někde tlačit :mrgreen:

Je to jak kde. Ve čtvrtek a v pátek prázdniny nejsou, ale mnoho škol vyhlásilo dětem ředitelská volna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
24.10.14 17:42

Já dávám syna do soukr. školky kam dříve chodil. Státní školka má zavřeno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.10.14 18:08

@sloninka u nás funguje školka, ale jsem na RD, tak bude malá doma.

@kvaček čt a pá jde dcera normálně do školky, to u nás už prázdniny nejsou. ale je to škola od školy, na gymplu jsme nikdy ředitelský neměli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
24.10.14 18:43

V pondeli ma manzel (a mozna i ja) volno, pak skolka normalne funguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
24.10.14 18:54

U nás školka funguje v omezeném provozu. Třeba z dceřiny třídy je nahlášena jen jedna holčička 8o
Mají omezený provoz i čtvrtek a pátek neb nepoteče voda, ale děti rodičů kteří potřebují mohou přijít. Škola i družina jsou zavřené.
Známí to řeší chůvou, která jim jinak dítě vyzvedává po škole neb nemají babičky.

• Citovat
  • Upravit
20518
24.10.14 18:54
@sloninka píše:
Jsem z oboru školství. Mám určitý profesní plán do budoucnosti a z toho důvodu mě zajímá, jak realizují maminky program svých dětí o podz. prázdninách, případně zda funguje školka, družina.

Vzhledem k tomu, že jsme si podzimních slunečních víkendů užili dost a dost na rlzných horách, nějak se nám v tý „zimě“, co bude, ani nikam nechce. Resp. nejsme typy, co by s dětma vyrazily/i (tipy vyrazily, my vyrazili) do Mekáče, Hopsárií, Legolandů, prostě NE pod střechu, fakt když už, tak do lesa, do kopců. Školák má prázdniny, školka jede, a le proč by ten malej prďola neměl být doma. Na pondělí jsme požádala o dovolenou taťku (já jsem relativně čerstvě v zaměstnání), ve středu se budeme míjet, mám odpolední/večerní. Počítám, že budou kutit v dílně, nebo sjedou udělat přípravy na zimu na chalupu. No a do toho se ohlásily dvě babičky (babička a veeeelmi aktivní prababička)… takže abych řekla pravdu, je pátek večer a netuším, jak a co bude zejtra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15477
23.10.19 12:18

Podzimní prázdniny se blíží. Jak je budete trávit? Pojedete někam, budete výletovat? Asi potřebuji nějaký tip, kam vyrazit. Nevím, jaké bude počasí, ale lákají mě spíš aktivity venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
23.10.19 12:27

Já využívám k návštěvě kamarádek, které jsou doma na RD a není tak moc času se vidět (bydlíme od sebe asi hodinu autem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin