Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, máte někdo dítě umístěné v dětské skupině Chaloupka nebo Lišticka v Pardubicích? Zajímaly by mě Vaše zkušenosti a postřehy..
Díky ![]()
Zdravím, měla jsem dceru v Lištičce ode dne otevření do dne, kdy nastoupila (dcera) do státní školky.
Jak se tam dceri libilo a byly jste spokojene se sluzbami? Diky za odpoved ![]()
No, tak v první řadě - není to školka, takže to nejde srovnávat. Prostory sice fajn (samostatná místnost na spaní, samostatná na hraní a stolování), ale chybí zahrada, takže děti nechodí tak často ven (a pokud jo, tak pouze na chvilku). To mi vadilo ze všeho asi nejvíc. Jinak dcera se naučila spoustu věcí, básniček, písniček, tanečků, hrozně se rozmluvila, přístup super, „tety“ jsou fajn, akorát se na můj vkus docela často střídají (od začátku roku jich přišlo a odešlo asi pět, zůstaly tam snad pouze dvě, které jsou tam od začátku). Co se týče služeb, nemůžu nic vytknout, dcera tam trávila celý den a nikdy si nestěžovala ![]()
Takže až na tu absenci zahrady si myslím, že se to může vlastně s leckterou školkou srovnávat ![]()
Moc dekuji, zitra tam nastupujeme zitra tak uvidime. V Chaloupce jsem si take vsimla, ze nemaji zahradu. Take mi to vadi, maly je rad venku, ale pres zimu to snad nebude tak vadit. Jeste jednou diky a hezky den! ![]()
Chodíme do Chaloupky v Pardubicích…
Jsem nesmírně spokojená jak s vedení, tak s paní učitelkami(tety)…nestalo se mi tam, že by se tam měnil personál…mám spíše úzkostlivé dítě a do školky se vždy těší…Vedoucí této DS vám vyjde ve všem vstříc a před paní učitelkami smekám, co a jak vše zvládají, jsou naprosto úžasný a dětem se maximálně věnují…
Co zahrady se týče, ano…není tam, ale pro mne jako matku je důležitější, že dcera je ve školce spokojená, mnoho se tam naučila a ven na hřiště s ní můžeme chodit každý den…takže za mne nesmírná spokojenost, jen a jen chvála a veliká dík všem. Moc děkuji
Kateřina Stránská
@Káčulaa musim s vami jen a jen souhlasit
. Muj syn uz do Chaloupky chodi od listopadu a mam naprosto stejny nazor jako vy.
@Free píše:
@Káčulaa musim s vami jen a jen souhlasit. Muj syn uz do Chaloupky chodi od listopadu a mam naprosto stejny nazor jako vy.
Tak to jsem moc ráda…a ještě Vám mohu říci, že jako nestranný pozorovatel…jela jsem na kole, když byly tety s dětmi venku, bylo to nádherné, musela jsem zastavit a koukat se na ně…byl sníh a oni se tam s dětmi koulovaly, děti jásaly nadšením…to opravdu všude nevidíte. Dceru jsem měla teď 3 dny doma a už se ptala po školce a ačkoli ji teprve budou 3 roky, tak najednou mi povídá mravenečka…což je poměrně dlouhá básnička. Měla jsem děti ve státních školkách se spoustou hraček, vymoženostmi, nádhernou zahradou…ale toto nevynahradí lásku, kterou do toho tyto paní učitelky dávají, opravdu veliký díky všem…jo a také jsme v Chaloupce
![]()
Na Chaloupku mám skvělé reference. Kamarádky dcerka je v Chaloupce moc spokojená a mám velice pozitivní ohlasy i od jiných maminek. Pan Kopečný na mne udělal velice dobrý dojem, když jsem s ním řešila po telefonu jednu záležitost. Pokud bych měla Pardubice blíž, do Chaloupky by moje děti určitě chodily.
@Monika H. píše:
Na Chaloupku mám skvělé reference. Kamarádky dcerka je v Chaloupce moc spokojená a mám velice pozitivní ohlasy i od jiných maminek. Pan Kopečný na mne udělal velice dobrý dojem, když jsem s ním řešila po telefonu jednu záležitost. Pokud bych měla Pardubice blíž, do Chaloupky by moje děti určitě chodily.
Děkuji Moni, jsi zatíčko…
![]()
Ahojky, zkouším obnovit tuto diskuzi - nemáte někdo zkušenost, nebo někdo z vašich blízkých, s DS Karkulkou v HK??
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.