Dáváte džíny malým dětem?
- Fotoalbum (7)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dáváte džíny malým dětem?
Téma na odlehčení, jak jinak.
Zajímalo by mě, jestli oblékáte svoje kojence, či batolata do džín?
Synovi je 22m, a džíny na sobě ještě neměl, a ani to nemám na hoodně dlouho v plánu. (Dostává je pravidelně od tchýně už od narození, a já je stejně pravidelně schovávám do skříně.) Aneb, pohodlí na prvním místě.
Sama džíny nenosím, což o to, přijdou mi strašně nepohodlné.
Natož pro malé dítě, které i na místech, kde „by mělo dělat parádu“ klidně leze po čtyrech, všelijak skotačí atp. To je pro mě nepřijatelné, jako kdyby šel v džínách na tělocvik.
Když chci aby vypadal slušně a nešel v teplákách, např. k doktorce, obléknu mu manžestráky (s gumou v pase), nosíme je všichni tři, i s manželem.
Jinak nemám problém, aby jel autobusem třeba na návštěvu v teplákách. Někdy třeba i na nákup.
Tak se ptám, do čeho oblékáte své děti na „parádu“? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Clarkia oblikam rifle od mimina. Pro me jsou pohodlne a dcera s enezdala, ze by ji tlacily nebo nejak vadily.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pěkné kalhoty a klidně i džíny - taky mají v pase gumu, ať si v tom dítě skotačí jak chce. A ty dětské jsou fakt pěkné, nášivky, zdobení, jaj, proč už nejsem mrňous ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klidně dávám i džíny, ale ne ty tvrdé, dají se koupit i z jemné měkké džínoviny a to je pak pohodlné minimálně stejně jako manšestry. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nosí od malinka.. Nejdřív pohodlný s gumou, teď už skoro stejný jako já. Tvrdý ani nepohodlný fakt nejsou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pohodlí především. Takže tepláčky, leginky, kalhoty lacláče. Za parádu považuji, když je nemánikde prodřené či s nevypratelnými fleky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do dzin
.
Mam dcerku. Takze v lete samizrejme sukynky, satecky, tuniky a leginky.Ale na jaro podzim. Vyteplene dziny, nebo dziny. Kalhoty plataky mame jen na teple pocasi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám ráda džíny, takže dítě také nosí džíny. Já bych třeba manžestráky na sebe nevzala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje rocni taky dziny nenosi a taky dostava, u nas od dedecka:-) Je taky vetsinu casu v teplakach (vetsina z nich je fakt takova frajerska, ze to muze mit i do mesta:-) A kdyz joooo potrebuje byt slusne, nosi takove platene kalhoty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obě děti měly džíny už od mimin. mladší má několikery, které mají měkký pas z gumy, jsou z měkoučkého materiálu a nikde ho fakt netlačí. starší už je skoro 7 let, má už klasické silné džíny a odmítá se z nich vysvléknout i do herny ve školce - dneska jsem si ji v parádních džínách přebírala ve školce na pískovišti - prý se jí nechtělo převlíkat
já osobně nosím džíny strašně ráda a zase bych si nevzala manžestráky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si kupuji pouze pohodlné rifle..jako tepláky
Synovi taky, měl i s gumou v pase
Ale má taky manšestráky, pláťáky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BellinkaX píše:
Pěkné kalhoty a klidně i džíny - taky mají v pase gumu, ať si v tom dítě skotačí jak chce. A ty dětské jsou fakt pěkné, nášivky, zdobení, jaj, proč už nejsem mrňous
Jéj, tak ty nášivky a zdobení nejvíc ze všeho nemůžu.
Nu nic, jak tak vidím, jsem asi podivín. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak ji nechávám válet kde chce. Nenávidím to okřikování kvůli oblečení nebo kvůli botám a kalužím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit