Dáváte ještě fusak?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
22.3.10 21:06

tý jo, koukám, že Lukáš to má se mnou fakt těžké. Rukavičky jsem dávala jen když bylo pod nulou, dnes jsme byli venku takto…máme fusak z beránka, dá se rozepnout „do deky“, takže na něm jen seděl, zbytek byl srolovaný. Měl body s dlouhým rukávem, mikču, punčocháče, laclové teplejší kalhoty a tenčí čepičku (ne úplně tenkou). Po cestě u vody dostal ještě jednu mikču a na večer jsem mu tu vrchní sundala a dostal bundičku. Nožky měl schované v nánožníku. Ale on je děsně „výhřevný“, takže když jsme šli po sluníčku, tak byl chvilkami červeňoučký, jak mu bylo teplo. Ale chtěl mi vyskakovat z kočáru, najednou není v kombinéze a může se venku hýbat :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
22.3.10 21:08

Máme fusak,ale ne zimní.Spíš podzimní bez fleecu,beránka,jen látka a vycpávka.V tom jezdila celou zimu.Podle počasí jsem malou oblékla nebo přidala deku pod ní a na ni.Dnes např. na fusaku jen seděla.Bydlíme ve 2.patře bez výtahu,kočárek je dole v přízemí.Určitě se ještě ochladí,nebudu pořád přenášet fusak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
22.3.10 21:16

Tak malý byl dneska oblečený takto- Punčošky,tepláčky, ponožky, body s dlouhým rukávem, svetr, čepička, rukavičky vždycky sundal, ale měla jsem je radši s sebou. A ještě byl zabalený do deky. Byl krásně teploučký a kdyby se skazilo počasí, není problém dát znovu fusak :pankac:

Příspěvek upraven 22.03.10 v 21:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
22.3.10 21:23

Já do sporťáku ještě fusak dávám, máme Lodger, ale Terča ho má vlastně jen do pasu a za zády. Dneska na sobě měla punčocháčky a slabé tepláky, body s dlouhým, tenčí svetřík a jarní kabátek + čepičku a bylo jí akorát (ani spocená ani studená).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
22.3.10 22:02

tak já mám asi horkokrevné dítě. dneska byl jen v body fleesová mikina, na nohách návleky a tepláky, na to deka. Rukavice taky jedině do mínusu.

• Citovat
  • Upravit
papu
22.3.10 22:47

Já ještě fusak mám, nebyl zatím nikdo kdo by ho vyndal :oops:
Ale zatím se mi to vyplatí, když vedeme staršího do školky, tak malou jenom čapnu, jak je doma v punčichách a body, dám jí bundu a jdeme.
Ale už se chystám ho vyndat.
Měla jsem ho tam od října (to samé, oblíct míň, žádný nánožník, jen vrznou do fusaku, který se dá odepnout a větrat), takže fakt posloužil :palec:

• Citovat
  • Upravit
781
22.3.10 22:53

Fusak ještě mám, ale třeba dneska jsem ho rozepnula a Ondra na něm jen seděl, na sobě měl bodýčko s dl. rukávem, lacláčky, dvoje ponožky a tenkou mikinku s kapuckou, když se odpoledne trochu ochladilo, dala jsem mu tenkou bavlněnou čepičku.
Asi jsme taky horkokrevní, rukavičky jen v úplných mrazech, i punčocháčky měl za celou zimu jen párkrát, a to pak na ně rovnou kombinézu. Nemocný ještě nebyl.
Ten fusak mi zatím přijde praktický, můžu ho kdykoliv zapnout nebo rozepnout, nikam nesjíždí jako deka, … Ještě ho asi chvíli nechám :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
23.3.10 06:18

Tak se hlásím ke „studenějšímu odchovu“ :lol: Ale předesílám, že zatím je jako rybyčka (ťuk, ťuk, ťuk)Punčocháče pod kalhoty měla za zimu jen párkrát (a to většinou pod kombinézu, nebo když byl hodně mráz) Jinak do fusaku jsem dávala jen v tepláčkách, ponožkách, body, svetřík, bunda. Rukavice jen když je 0 a méně. Studená nikdy nebyla.

Teď má fusak jen pod sebou (dá se rozložit na díly) a na na sobě má: punčocháče, džíny, boty, body tílko, body s dl. rukávem, budndu a čepičku. Už jí většinou nepřikrejvám, max dám tenký nánožník.

Jinak já fusak dávám, když je venku pod cca 8 stupňů…jinak by se mi v něm upekla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
23.3.10 10:37

Jejda my jsme nějak otužilé..Punčocháče nemáme ani jedny a fusak už je ve skříni.
Má domácí triko s dl. rukávem na tom plátěnou bundu s bavl odepínací bundičkou s kapucou., plátěné kalhoty vespod s bavl podšívkou a ponožky.( někdy botičky, které jsou jí k prdu) + na tom jen nánožník. jo a tu nejtenší čepičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
23.3.10 11:17

Ahoj, my už jsme také bez fusaku, to by se tam snad upekl. Máme ale punčochy, kalhoty, body a bundu. Jaro je tu !!!! A záčátek se teplotně vydařil. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
23.3.10 13:18

já mám hrozně horkokrevné dítě rukavice jsem nedávala jen asi dvakrát když bylo fakt minus 10 jinak je nechtěla a teď už pytel nedávám je jí vedro má jen deku pod sebou a nánožník a stejně se snaží vystrkovat nohy.Dala jsem jí teda fleesovou soupravu přece jenom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
23.3.10 13:19
Lizbeth píše:
Jejda my jsme nějak otužilé..Punčocháče nemáme ani jedny a fusak už je ve skříni.
Má domácí triko s dl. rukávem na tom plátěnou bundu s bavl odepínací bundičkou s kapucou., plátěné kalhoty vespod s bavl podšívkou a ponožky.( někdy botičky, které jsou jí k prdu) + na tom jen nánožník. jo a tu nejtenší čepičku.

punčocháčů máme tři.....a nevzali jsme je ani jednou to by se asi uvařila :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
23.3.10 17:19

Tak dneska už to fakt na fusak nebylo :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
23.3.10 19:52

Dneska fusak opravdu nee…měl punčochy, tepláky, body s dlouhým rukávem, svetr, lehkou čepičku, tenkou deku a ještě byl trochu spocený. Už je opravdu moc krásně, snad už se to nepokazí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
23.3.10 20:23

Je holky vy máte ale horkokrevný miminka :-P To my fusak máme- a jsme i teplejc oblečený než vy bez fusaku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková