Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojky, asi to téma sem nepatří, ale nevěděla jsem, kam ho jinam dát. Tak se kdyžtak omlouvám.
Chtěla jsem se zeptat, jestli ještě vozíte děti ve fusaku. Jasně, že malá miminečka jo, ale naší malé bude zítra osm měsíců a taky vyrazíme poprvé ve sporťáku (Jané slalom pro). Nevím, jestli jí tam mám ještě dát fusak, nebo jen deku a nánožník???Co radíte? ![]()
My od víkendu jezdíme bez. Naší malé jsou 3 měsíce a v poho, v sobotu brečela vedrem (měla kombinézu) tak jsem jí rozepla a byla úplně zpařená chudák ![]()
ahoj my jezdime ve sportaku a ja tam fusak jeste mam, mala ma ale jen teplacky s ponozkama a body s lehkou bundickou a je ji myslim fajn ![]()
Taky mám ještě v Janéčku fusak ![]()
Karolínka má na sobě punčocháče, tepláčky/riflíky, boty, bodýčko s dlouhým rukávem, tenkou mikču a nějakou lehoučkou bundičku, tenkou čepičku a je spokojená - dnes odpolko po spinkání měla trošku studené ručičky, ale jinak byla krásně teplounká!
Já ještě nějak tomu počasí moc nevěřím
![]()
V kočárku jen spí na balkoně. ZAtím v hluboké korbičce a fusak už nemá. Je fakt už moc vedro. Ale jinak mám taky radši míň oblečení a fásak - nemusím furt přikrývat.
Díky, tak já ho tam ještě raději dám. je fakt, že bude snazší udržet ji zabalenou…teď ještě přijít na to, jak ho tam namontovat ![]()
Potvora, taky nemohla vydržet ještě v korbičce. Prostoru tam měla až až, ale sedět se jí zachtělo…
Jestli máš fusak od Emitexu tak se tam dává úplně super! Fakt na tom nic není, to zvládneš ![]()
To je malá šikulka, že ti tak dlouho vydržela v korbičce - naše malá je ve sporťáku asi od září/října ![]()
malímu bude 5 měsíců a už jsem mu do kočáru dala jen tašku do kočáru a má jí převážně rozepnutou, protože dnes to na slunci opravdu pralo byl i bez rukaviček pořád jsem kontrolovala a ručičky měl pořád teplé
a líbilo se mu jak se může lépe hýbat v kočárku že není tak nabalený
na fusak je podle mě už velké teplo já si řekla že když do fusaku dávám samuela když je minus tak ho tam přece nemůžu dát když je 15 nad nulou ![]()
Ona totiž korbička bylo jediný místo, kde spala, tak proto tam vydržela!!!
Já pytel zatím ještě mám, ale o to míň oblíkám dítko - bodýčko + tepláky + mikina + lehoulinká kombinéza.
Tak my už bez fusaku.....deku jsem měla sebou,kdyby něco…ale Matyáš v pohodě ![]()
ale je straší už,žádné miminečko.
Holky, mám tentýž problém…
Dávám bodynko s dl. rukávem, dupajdy, teplejší mikču, tenší fleesovou kombinézu a do emitex fusaku a tašky do sporťáku… nějak fakt nevím, jestli to už není moc.
Navíc rukavičky nemá už cca 14 dní.
já mám místo fusaku na zimu teplou vložnou tašku a do toho fleecový fusak. TAky teď řeším jak vyrazit, prozatím jsem odendala ten fleecový a pohoda. Až bude ještě tepleji tak možná tyhle dva zase prohodím, nechce se mi nandavat nánožník
![]()
ale taky tomu počasí moc nevěřím, myslím si že ještě něco přijde, stačí déšť
a je to hnus. ![]()