Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, mám 18 měsíčního syna a chci mu zkusit dát ovesné vločky. Dáváte také ? A jak je připravujete aby byli chutné. Děkuji za rady.
Já dávám ovesné vločky od 9 měs. Namočím je na půl hoďky do vody a pak uvařím do měkka. Pak přidám pár odměrek UM. Podávám buď s rozmačkaným banánem, ovocnou přesnídávkou a nebo rovnou s těma vločkama uvařím jablko, hrušku a rozmixuju. Malému to chutná.
Já hodně používám ovesné vločky jako zavářku do polévek, malý se po nich může utlouct. ![]()
Jojo, já taky hlavně do polévek, někdy jako zavářku, někdy komplet vločkovou polévku… máme to rádi všichni. Občas je taky dělám na sladko, jako kaši.
Ju taky jsem hodně používala ovesné vločky a míchala jen s ovocem a mlíkem.
Jen chci poradit, že než celé ovesné vločky jsou lepší drcené, kupuju od Emco jemné ovesné vločky,nemusí se to pak ani namáčet dopředu. ![]()
cancerka píše:
Jen chci poradit, že než celé ovesné vločky jsou lepší drcené, kupuju od Emco jemné ovesné vločky,nemusí se to pak ani namáčet dopředu.
Já taky, jsou fakt skvělé!! ![]()
Dávám hlavně jemné ovesné vločky, místo jíšky za zahuštění polévek, normálně pro všechny třeba místo strouhanky do karbanátků nebo do štrůdlu, peču ovesné sušenky, tam dávám půl na půl jemné a celé, jsou výborné!
Taky jsem teď začala dávat ovesné vločky (10m) jako kaši (bez mléka) s ovocem a chystáme se i na zeleninovou. Malé to moc šmakuje ![]()
Ja ty jemne EMCO vlocky rozdrtim v mixeru a z te „mouky“ pripravuju kasi s UM..ne ze by mladoch neumel kousat, ale je to rychlej uvarene
Davame asi od roku.