Dáváte ovesné vločky ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
692
23.3.10 11:45

Dáváte ovesné vločky ?

Ahoj, mám 18 měsíčního syna a chci mu zkusit dát ovesné vločky. Dáváte také ? A jak je připravujete aby byli chutné. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
616
23.3.10 11:53

Já dávám ovesné vločky od 9 měs. Namočím je na půl hoďky do vody a pak uvařím do měkka. Pak přidám pár odměrek UM. Podávám buď s rozmačkaným banánem, ovocnou přesnídávkou a nebo rovnou s těma vločkama uvařím jablko, hrušku a rozmixuju. Malému to chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
23.3.10 12:06

Já hodně používám ovesné vločky jako zavářku do polévek, malý se po nich může utlouct. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
23.3.10 12:13

Děkuji, hned zkusím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
23.3.10 12:34

Jojo, já taky hlavně do polévek, někdy jako zavářku, někdy komplet vločkovou polévku… máme to rádi všichni. Občas je taky dělám na sladko, jako kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
23.3.10 12:39

Ju taky jsem hodně používala ovesné vločky a míchala jen s ovocem a mlíkem.
Jen chci poradit, že než celé ovesné vločky jsou lepší drcené, kupuju od Emco jemné ovesné vločky,nemusí se to pak ani namáčet dopředu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21991
23.3.10 12:46
cancerka píše:
Jen chci poradit, že než celé ovesné vločky jsou lepší drcené, kupuju od Emco jemné ovesné vločky,nemusí se to pak ani namáčet dopředu. :palec:

Já taky, jsou fakt skvělé!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9404
23.3.10 12:48

Dávám hlavně jemné ovesné vločky, místo jíšky za zahuštění polévek, normálně pro všechny třeba místo strouhanky do karbanátků nebo do štrůdlu, peču ovesné sušenky, tam dávám půl na půl jemné a celé, jsou výborné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
23.3.10 13:15

Taky jsem teď začala dávat ovesné vločky (10m) jako kaši (bez mléka) s ovocem a chystáme se i na zeleninovou. Malé to moc šmakuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
23.3.10 13:42

Ja ty jemne EMCO vlocky rozdrtim v mixeru a z te „mouky“ pripravuju kasi s UM..ne ze by mladoch neumel kousat, ale je to rychlej uvarene :wink: Davame asi od roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí