Dáváte už dětem punčocháče?

3282
29.9.12 11:25

Dáváte už dětem punčocháče

Ahojky chtěla jsem se jen zeptat, mám 4létého chlapečka a zajímalo mě, jestli už dáváte punčocháčky, nebo je ještě brzy??nechci aby ve školce vypadal jak nabalená pumpa, jsme z Kutnohorska, takže dopoledne dnes ráno 7st…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2025
29.9.12 11:30

Ahoj. Já ještě ne, mám skoro 4měsíčního chlapečka. Ale v některých dnech si říkám, že by už je mohl mít, dělají se tak malé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27031
29.9.12 11:33

Nedávám na ty je ještě hodně času…odpoledne bývá ještě hodně teplo, by se upekl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
29.9.12 11:34

Malému je deset měsíců, punčošky měl zatím jen jednou a to ráno, když bylo pět stupňů, tak pod rifličky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65686

Taky nedávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65686

@Janeynka ano dělají se i takhle malé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black

Nedávám, ale kdybych šla ven v 7 stupních tak už bych asi dala.

• Citovat
  • Upravit
165
29.9.12 11:36

Taky nedávám mám 3,5 a 18 měsíců kluky ;) ještě je čas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438

Punčochy bych mu ráno dala na cestu a do školky vzala s sebou ponožky. @Janeynka Punčocháčky jsou i miminkovské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
I.Z.T.

Ahojky já mám ročního kluka a punčošky dávám, když jdeme někam ráno a nebo když má jen nějaké lehčí kalhoty. Když je odpo krásně, tak má jen ponožky a kalhoty.

Jane punčošky dělájí od velokosti 56. Já jsem punčošky začala dávat když byl ještě hodně malinký, s dupaček mi rychle rostl a punčochy vydrží dlouho.

• Citovat
  • Upravit
Judi
29.9.12 11:37

Punčocháče dávám, pokud je míň jak 5st. a neoteplí se. Tzn., že pokud někam jedeme a ráno je sice 5st., ale vím, že během dvou hodin to vystoupá na 15st., tak bych jim je nedala. By se chudáci uvařili. Co bysme dělali v zimě, když bych dávala punčocháče už teď? 8o

• Citovat
  • Upravit
2028
29.9.12 11:45

Když jdeme ráno do školky, starší dceři nedávám (4r), ale mladší (1,5r) sedí v kočáru, takže punčošky má a přes nohy ještě deku. Ráno tu míváme taky kolem 7 st.

@Judi promiň. Se musím smát. :mrgreen: Každoročně mě ta věta pobaví… „Co bysme dělali v zimě, když bych dávala punčocháče už teď?“ No co? Třeba bych dítěti dala teplejší froté punčošky a na to zateplené kalhoty. ;) Nic ve zlém, jen mi to nedalo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681

Punčocháče dávám ráno. Chodíme ven kolem 8.hodiny, takže je chladno a mokro. Má na tom tepláčky a válí se po zemi, takže by mu byla určitě zima. Když jdeme ven až kolem 10.hodiny tak už mu je nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661

Dávám malé do školky bavlněné nebo punčochové legíny, takže si je ráno rovnou obléká jako spodní vrstvu pod kalhoty. Nechodíme daleko, takže nemá čas se zpotit a bez těch legín by jí nejspíš ani nebyla zima, ale pro mě je to snažší a pak i ve školce na převlíknutí rychlejší.
Odpoledne, když už je teplo, jde domů buď v těch leginách, nebo je sundá a má jenom kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798

Taky dávám až je pod těch 5°C. Třeba na cestu do školky, ale tam je sundá a na zahradu/domů už je pak bez nich, je tepleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková