Oblečení na zimu pro školáka

3384
13.9.12 15:19

oblečení na zimu pro školáka

Ahojik všem,

jak řešíte oblíkání v zimě do školy?

Díky za radu Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
13.9.12 15:25

Do školy má normálně zimní boty, džíny nebo ty zateplený kalhoty co mají třeba v Samu (pláťáky s podšívkou), triko s dlouhým rukávem, mikinu, zimní bundu a čepici, rukavice moc nechtěl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
13.9.12 15:28

Kombinézou…
Pod kombinézu normálně džíny, tričko, mikinu. Punčocháče jsou nepraktické, takže to řešíme tak, že syn strčí nohavice do ponožek, natáhne kombinézu, v šatně svlékne a nemusí se zbytečně honit a navlékat. A když potom řádí ve sněhu s klukama na hřišti před školou, tak je jediný, kdo přijde domů úplně suchý :pankac:
Přijde mi to jako nejpraktičtější řešení a syn zatím neprotestuje. Takže to tak budeme provozovat tak dlouho, dokud mu to bude vyhovovat. Jen to chce kombinézu hodně kvalitní, která přežije opakované praní a rychlé sušení a nebo dvě kombinézy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Venda04
13.9.12 15:53

U dcery jsme to řešili tak, že v šatně svlékla oteplovačky ( nebo vyteplené kalhoty ), pod kterými měla punčocháče a šupla do sukýnky. U kluka to bude horší. Rozhodně nekupuj punčocháče, ty asi moc neužijete. Asi ty vyteplené kalhoty nebo ty džíny pod kombinézu. Dobrý nápad, ale nevím, jestli to moje dítě snese. :think:

• Citovat
  • Upravit
13119
13.9.12 16:21

Nosí džíny, triko s dl nebo kr. rukávem, mikinu, bundu, rukavice a čepici. Punčocháče mu nedávej a pokud dáš zateplené kalhoty, tak hlavně ať se z nich převlékne v šatně!!! Jinak se během vyučování dost zapotí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3384
13.9.12 18:35

Holky díky za info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.9.12 20:08

Džíny nebo zatepl. kalhoty, tričko dl. rukáv, mikina, bunda, čepice. Ale vozím ho až před školu autem, kdyby se pohyboval víc venku, tak zvážim kombinézu - mám prvňáka.. Jinak ne, oni ven nikde nechodí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaSe
13.9.12 20:38

Ahoj,
kde se dají v Praze koupit ty vyteplené kalhoty? Mám prvňáky kluka a holku, vyteplené kalhoty jsem měla pro oba z druhé ruky a navíc do školky jsem to neřešila, ale do školy bych uvítala lepší oblečení.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková