Špatná koupě kozaček

712
2.9.12 17:13

Špatná koupě kozaček

Holky já se za sebe stydim :oops: vždycky jsem nosila sportovní oblečení a ted jsem se rozhodla to začít měnit a koupila jsem si kozačky. Fakt se mi líbily, ale když jsem se nad nima doma zamýšlela, zjistila jsem, že jsou asi pro silnější nohy, protože maj ještě takový gumový trojúhelníček. Mě od nohy odstávaj. Já jsem si v obchodě myslela, že je to kvůli kalhotům, ale ted si řikám, jestli je vůbec můžu nosit, jestli nebudu spíš trapná :oops: Nebo to nevadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4476
2.9.12 17:17

Tak pokud jsi je jeste nenosila, mas blok, tak bych je zkusila vratit. Vetsina obchodu ti zbozi do tri dnu vezme zpatky. Aspon bych to vyzkousela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.12 17:18

Nevím, jak moc Ti teda odstavají, ale mě taky néé všechny kozačky obepínají nohu, mám spoustu volnějších, myslím, že je to šířkou nohy, tak bych si z toho nějak hlavu nedělala:)mám teda kozačky spíš ke kolenům takový ten šermířský typ, nosím do nich legíny džíny v poho:)Jde o to jak se v nich cítíš jestli je po cestě neztrácíš?:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.12 17:19

A jinak Ti je určitě vezmou na reklamaci:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
2.9.12 17:22

No, když jdu tak je neztrácím :-) Já si myslim, že to neni úplně hrozný, ale když jsem hledala na internetu tak jim všem tu nohu úplně obepínaj :-) nebo, že bych to vyfotila? :-D Jak říkám. jsou to moje první kozačky a já nechci být trapná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.12 17:25

Tak to klidně vyfot:)ale ja když třeba jdu a mám nohu opřenou jako dozadu těch kozaček tak mám vepředu nohy jako v holeni tak místo na litr vody:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
2.9.12 17:54

Jsem na kozačky ujetá, mám jich doma dobrých 20 kousků určitě a já teda naopak miluju ty, co mi od nohy odstávají :) Vypadá to ležérně a trapná určitě nebudeš! Stejně jako např. džíny i kozačky se prodávají podle typu, takže na krabici bude třeba napsání „slim“ - ty budou na štíhlou nohu a budou obepínací, popř. XXL, ty zas budou pro holky s tlustšími lýtky. Jde i o to, kde boty kupuješ. Ale pokud se v nich necítíš, tak je vrať ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
2.9.12 17:56

Já mám taky raději ty, co neobepínají nohu, ale naopak odstávají. Takže neboj, trapná v nich nebudeš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
2.9.12 19:02

Když mi řeknete, že je to v pohodě, tak si je nechám :-) Já jsem jen projížděla ty modelky na internetu a všechny to měly upnutý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
2.9.12 19:04

Zakladatelko, to je minimum, hodila bych obavy za hlavu a užila si je.

Jsem hubená a mám hodně hubený lýtka - tzn. neseženu na sebe kozačky, které by mi byly úplně akorát a vždy tam něco navíc je. Takže klídek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
2.9.12 19:05

Nevím, jak ostatním, ale mně se to líbí :) Kolikrát to mám i víc, chlap mi říká, že jsem jak kocour v botách, ale on tomu nerozumí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
2.9.12 19:08

Ježiš tak to je super :-) já v poslední době nemyslela na nic jinýho :-) to je fajn :-) děkuju :-)ještě k nim potřebuji nějaký kabátek, protože mám samé sportovní bundy. Už chci vypadat víc žensky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
2.9.12 19:27

Podle mne v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.12 20:10

Uplně v klidu:)hezky si je užij:)Vypadají dobře:)a když je po cestě neztrácíš:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková