Jaké oblečení do školky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1402
29.8.12 22:40

Jaké oblečení do šklky?

Zdravím mainky, chci se zeptat, kolik oblečení máte přímo do školky? KOlik tepláčků, mikin, tiček atd? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2926
29.8.12 23:21

Nemáme žádné spešl oblečení jenom do školky, nosí normální oblečení jako kamkoliv jinam. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3754
30.8.12 00:26

@mischelinmisa taky nosil normální co měl, ale kvůli školce jsme tedy dokoupili navíc 3× tepláčky - musí tam mít jedny do třídy, druhé na procházky nebo zahradu, prostě na ven a třetí náhradní, kdyby se polil atd.. taktéž chtějí náhradní tričko, prádlo, mikinu, všechno, dále do sáčku pláštěnku, gumovky atd.. ale myslím, že Ti všechno řeknou na schůzce… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
30.8.12 07:50

Taky dávám normální oblečení do školky co nosí i doma + dávám ještě do skříňky náhradní oblečení, nebo se může ušpinit při obědě, počůrat atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
30.8.12 22:54

Tak jsem to vyřešila tak, že jsem zajela do H&M a nakoupila tam sukýnky, tepláčky, trička, mikiny, legíny k sukním. Je sice fakt, že jsem tam nechala fakt pálku, ale lepší když zmizí tepláky za 250 než za 700.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
24.3.14 21:02

Holky, už jsem z toho počasí blba :-)
Co davate dětem ted do školky? jde mi o vršek. klukm byla v jarní bunde zima :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21982
24.3.14 21:07
@kubykula píše:
Co davate dětem ted do školky? jde mi o vršek. klukm byla v jarní bunde zima :?

Tričko s krátkým rukávem + mikinu (běžná fleesová) + jarní bunda (HM, bez zateplení, s nepromokavou úpravou). Na nohy kalhoty - džíny nebo podobného typu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
24.3.14 21:07

Do školky dávám obyčejnější oblečení, aby mě neštvalo, že je oblečení občas od barvy nebo od lepidla a tepláčky pravidelně ošoupané kolena ideálně poslouží např. z Lidlu a jiné podobné
koupila jsem obyč bundu, je pořád špinavá, ve školce je nikdo v tomto nehlídá, takže bývá jak prasátko :-) takže pak máme „slušnou“, když jedeme na výlet nebo do města, abychom měli v čem vyrazit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25090
24.3.14 21:08

@kubykula Já navleču tak, aby šli vrstvy sundat, když se oteplí. Dám třeba svetr a ještě mikinu a jarní bundu… a mám jednu zimní bundu, kterou jsem neschovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
24.3.14 21:08

Děcka u nás nosí jarní bundy, zimní už ne…mají tílko, triko s dlouhým rukávem a mikinu/svetr + jarní bundu…tenkou čepici…na krk max. šátek…rukavice, šály, kulichy už ne…

• Citovat
  • Upravit
473
24.3.14 21:09
@kubykula píše:
Co davate dětem ted do školky? jde mi o vršek. klukm byla v jarní bunde zima :?

vršek - košilka, triko s dlouhým rukávem, mikina nebo svetr a jarní bunda, nepromokavá. Dneska teda ani ven nešli, že pršelo, tak to stačilo tak jako tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
24.3.14 21:13

Tak zimní vyloženě me nenapadla, ale měli jen lehkou, podsitou bavlnou, mikcu a triko s krátkým.
Spíš zda jim zítra nedat jarní, ale vyteplenou fleesem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
24.3.14 21:15

@donaga my taky.
Já měla triko, mikcu a flausak a byla ziiiiima :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
24.3.14 21:20

Já dala ráno zimní. Sama jsem si jako frajerka vyrazila v jarní bundě a byla mi zima jako blázen 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
24.3.14 21:26

@donaga problém je ten, ze odchazime do školky už v 6.30 a to zima je. V deset jdou ven, takto snad bude lepe, ale dneska fakt hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková