Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Zdravím mainky, chci se zeptat, kolik oblečení máte přímo do školky? KOlik tepláčků, mikin, tiček atd? Díky.
Nemáme žádné spešl oblečení jenom do školky, nosí normální oblečení jako kamkoliv jinam. ![]()
@mischelinmisa taky nosil normální co měl, ale kvůli školce jsme tedy dokoupili navíc 3× tepláčky - musí tam mít jedny do třídy, druhé na procházky nebo zahradu, prostě na ven a třetí náhradní, kdyby se polil atd.. taktéž chtějí náhradní tričko, prádlo, mikinu, všechno, dále do sáčku pláštěnku, gumovky atd.. ale myslím, že Ti všechno řeknou na schůzce… ![]()
Taky dávám normální oblečení do školky co nosí i doma + dávám ještě do skříňky náhradní oblečení, nebo se může ušpinit při obědě, počůrat atd…
Tak jsem to vyřešila tak, že jsem zajela do H&M a nakoupila tam sukýnky, tepláčky, trička, mikiny, legíny k sukním. Je sice fakt, že jsem tam nechala fakt pálku, ale lepší když zmizí tepláky za 250 než za 700.
Holky, už jsem z toho počasí blba ![]()
Co davate dětem ted do školky? jde mi o vršek. klukm byla v jarní bunde zima ![]()
@kubykula píše:
Holky, už jsem z toho počasí blba
Co davate dětem ted do školky? jde mi o vršek. klukm byla v jarní bunde zima
Tričko s krátkým rukávem + mikinu (běžná fleesová) + jarní bunda (HM, bez zateplení, s nepromokavou úpravou). Na nohy kalhoty - džíny nebo podobného typu.
Do školky dávám obyčejnější oblečení, aby mě neštvalo, že je oblečení občas od barvy nebo od lepidla a tepláčky pravidelně ošoupané kolena ideálně poslouží např. z Lidlu a jiné podobné
koupila jsem obyč bundu, je pořád špinavá, ve školce je nikdo v tomto nehlídá, takže bývá jak prasátko
takže pak máme „slušnou“, když jedeme na výlet nebo do města, abychom měli v čem vyrazit
@kubykula Já navleču tak, aby šli vrstvy sundat, když se oteplí. Dám třeba svetr a ještě mikinu a jarní bundu… a mám jednu zimní bundu, kterou jsem neschovala.
Děcka u nás nosí jarní bundy, zimní už ne…mají tílko, triko s dlouhým rukávem a mikinu/svetr + jarní bundu…tenkou čepici…na krk max. šátek…rukavice, šály, kulichy už ne…
@kubykula píše:
Holky, už jsem z toho počasí blba
Co davate dětem ted do školky? jde mi o vršek. klukm byla v jarní bunde zima
vršek - košilka, triko s dlouhým rukávem, mikina nebo svetr a jarní bunda, nepromokavá. Dneska teda ani ven nešli, že pršelo, tak to stačilo tak jako tak.
Tak zimní vyloženě me nenapadla, ale měli jen lehkou, podsitou bavlnou, mikcu a triko s krátkým.
Spíš zda jim zítra nedat jarní, ale vyteplenou fleesem ![]()
@donaga my taky.
Já měla triko, mikcu a flausak a byla ziiiiima ![]()
Já dala ráno zimní. Sama jsem si jako frajerka vyrazila v jarní bundě a byla mi zima jako blázen ![]()
@donaga problém je ten, ze odchazime do školky už v 6.30 a to zima je. V deset jdou ven, takto snad bude lepe, ale dneska fakt hnus.