Jaké oblečení, obutí do školky?

3352
29.8.12 12:40

Jaké oblečení, obutí do školky?

Ahoj, jaké mám přichystat holce 3,5 roku do školky - oblečení a obutí, nastupuje od 3.9. Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2185
29.8.12 12:42

Vám to neříkali? Nedostali jste nějaké iinformace? Nebudete mít třídní schůzku?

Nemá vaše školka web s informacemi?

Kopíruji z webu naší:
bačkůrky

pyžamko

oblečení do třídy

oblečení na zahrádku

náhradní oblečení pro případ nehody
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.8.12 12:43

Co kdo chce to detem dava..musim brat v potaz ze se muze umazat apod. ja neresim..chci aby byla vsude pekna i umazana :mrgreen: do tridy ma vetsinou sukynku a puncosky..pripadne nejaky pekny teplacky, kratasky..tricko. kroksy jako backurky..v tech uzavrenych se silene poti noha. na ven nosi to v cem prisla…vzdycky tam ma nejaky nahradni teplacky a kalhotky. pyzamko na spani. ale urcite jste dostali seznam co skolka doporucuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
29.8.12 12:44
@tessy píše:
Vám to neříkali? Nedostali jste nějaké iinformace? Nebudete mít třídní schůzku?

Nemá vaše školka web s informacemi?

Kopíruji z webu naší:
bačkůrky

pyžamko

oblečení do třídy

oblečení na zahrádku

náhradní oblečení pro případ nehody :kytka:

no, ale ona se spíš ptala, a jaký má koupit oblečení a jaké boty :nevim:??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
29.8.12 12:45

Ze svých zkušeností sice pěkné věci, ale ne zas tak pěkné, abych brečela, že to bláto a tráva se nedá vyprat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
29.8.12 12:47

@tessy při zápisu mi řekly, že ať se stavím v srpnu, daly seznam potřeb s kreslícími věcmi, a hygienickými potřebami, s tím, že na další info nemá čas, že je tam sama, když volám, říkají, ať se stavím. :nevim: Na webu nic nemají, krom telefonu, domluva, jak hadr fakt. Ptala jsem se, jaké oblečení, prý náhradní a bez pyžamka, že budou spávat nebo spíše ležet na matracích na zemi, tak jak jsou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
29.8.12 12:48
@tumpach píše:
no, ale ona se spíš ptala, a jaký má koupit oblečení a jaké boty :nevim:??

Prakticke, aby to ditko zvladlo samo pri oblekani. Tj. boty na suchy zip, knofliky co nejvetsi, zip velky apod. Jinak ac tak neznela otazka, ja doporucuju vsechno obleceni oznacit jmenem. Protoze deti rady veci ztraci a ucitelka si opravdu nemusi pamatovat ze „Baruska“ mela dneska zeleny svetrik. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.8.12 12:49

To je drsny..po obede v tech pobryndanych trickach sup do postylky :mrgreen: takova hygienicka skolka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
29.8.12 12:49

@74paja díky za tu poznámku o označení věcí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
29.8.12 12:50

@mikitaa vesnická dvoutřídka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219

Nám kroksy do školky zakázali. Děti jim tam v tom zakopávají a kroksy se jim vyzouvají. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185

Taky všechno podepisujeme.

Co nosí doma? Co nosí venku? Asi nějaké tepláky? Trička? Mikinu? Sukýnky?

Taky bych nedávala to nejlepší, dostává tam to oblečení zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
29.8.12 12:55
@tumpach píše:
no, ale ona se spíš ptala, a jaký má koupit oblečení a jaké boty :nevim:??

Přesně to napsala @mikitaa

Já jsem teda taky pro pyžámka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
29.8.12 12:55

A nevím zda někdo už psal. U nás děti musí mít vlastní plastový kelímek na pití. Taky jsem ho podepisovala, spíš vyrývala, aby ho poznali čí je. A podpis se nesmyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
29.8.12 12:56

Prvni den se proste ucitelek na vsechno poptej. Stejne je ten prvni den takovy seznamovaci. Ty hlavni veci ti tu holky napsaly, u nas k tomu byl jeste teda kartacek na zuby, pasta a hreben.
Pak vetsinou chteli toaletak a sem tam cistici prostredky, coz me docela vytacelo, protoze na to meli rozpocet, chteli to kazdou chvilku a docela by mne zajimalo, co asi tak delali trebas s 20ks jaru, 20ks cifu a domestosu na zachod apod. :cert:

Jinak me se pro holcicku osvedcilo mit ve skrince porad suknicku. Jak zacnou byt chladnejsi rana, tak je fajn dojit do skolky v teplejsim obleceni a tam se sup prevleknout do suknicky a tricka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková