Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj děvčata.
Brzy nás čeká návštěva výše jmenovaného divadla. Absolutně nevím, co na sebe /upřímně, moc toho společenského nemám/.
Myslíte, že by bylo nevhodné vzít si kratší /těsne nad kolena/ džínovou sukni a nějakou hezkou halenku? Nebo je ta džínová sukně naprosto do divadla nevhodná? Co myslíte?
Díky moc za názor. ![]()
Za mě teda džínovou ne…
i když Caveman je takové představení, kde by se i ne zcela společenské oblečení sneslo
na druhou stranu jsem toho názoru, že když už člověk do divadla jde, tak to hezké oblečení k tomu patří
nemáš třeba hezké letní šaty?
Riflovina je do divadla nevhodná, i když jde o ležérnější představení
.
@chaarleene píše:
Za mě teda džínovou ne…i když Caveman je takové představení, kde by se i ne zcela společenské oblečení sneslona druhou stranu jsem toho názoru, že když už člověk do divadla jde, tak to hezké oblečení k tomu patří
nemáš třeba hezké letní šaty?
přesně tak džinová sukně je do divadla nevhdoná at je to třeba obyčejné predstavení, to si je lepčíb vztít hezké, pěkné letní šaty
,at se předtavení líbí
@tumpach píše:
no to už bylo snad už dost krutý, nemyslíš, ano jsou tu někdy stupidní dotazy, ale, zakladatelka, ale položila docela to hezky a myslela to dobře, nechtělo se jí nic kupovat
Stačí se podívat na avatar a na další diskuze - zřejmě obyčejný troll, kterého jsem už s gustem naprášila, nechť se na něj admin podívá. Příspěvky o tom stejném, o čem je avatar a pravopis - o ho..ě
. Ani bych nereagovala.
@Naima píše:
Stačí se podívat na avatar a na další diskuze - zřejmě obyčejný troll, kterého jsem už s gustem naprášila, nechť se na něj admin podívá. Příspěvky o tom stejném, o čem je avatar a pravopis - o ho..ě. Ani bych nereagovala.
přesně tak, starostí mám posledních dobou s malou až nad halvua ještě takovýhochle tupce čist. no já nevím
![]()
@Naima píše:
Stačí se podívat na avatar a na další diskuze - zřejmě obyčejný troll, kterého jsem už s gustem naprášila, nechť se na něj admin podívá. Příspěvky o tom stejném, o čem je avatar a pravopis - o ho..ě. Ani bych nereagovala.
Přesně tak, troll, a ještě k tomu ne moc dobrej ![]()
Myslím, ze dzinova sukně a hezka halenka je do tohoto divadla naprosto OK. Měla jsem to taky tak. Moc slusne oblečeni tam naopak bylo jako pěst na oko.
Na Cavemanovi jsme byli dvakrát a úplně běžně tam chodili lidi v džínech a košili, takže džínová sukně i s hezkým trikem je naprosto v pohodě ![]()
Do divadla bych si džínovou sukni nikdy nevzala. A i když tam bylo dost lidí v džínech, myslela jsem si o nich, že asi moc vychování jak se obléct do divadla se jim nedostalo.
To, že lidi chodí do divadla v riflích, z toho nedělá společenskou normu. Je to spíš ostuda jednotlivců. Bohužel oblékání se adekvátně příležitosti v Česku stále upadá, ať už jde o divadlo, pohřebv či svatbu. Do divadla jde v riflích křupan. To fakt lidi nemají v šatníku nic jiného, než rifle
?
No ja nevim, ale na Cavemana bych si klidne dzinovou sukni s nejakou „lepsi“ halenkou vzala. My tam byli a ja mela teda cernou sukni a nejakou kosili, ale vubec bych si tam v dzinovy sukni nepripadala blbe. Nejedna se o Narodni ![]()
Taky bych zvolila jinou sukni..nicméně na Cavemanovi jsme byli a úžasný ![]()