Divadlo Palace Praha - Caveman - co na sebe?

412
20.8.12 19:11

Divadlo Palace Praha - Caveman - co na sebe?

Ahoj děvčata.

Brzy nás čeká návštěva výše jmenovaného divadla. Absolutně nevím, co na sebe /upřímně, moc toho společenského nemám/.

Myslíte, že by bylo nevhodné vzít si kratší /těsne nad kolena/ džínovou sukni a nějakou hezkou halenku? Nebo je ta džínová sukně naprosto do divadla nevhodná? Co myslíte?

Díky moc za názor. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nikol.ondrášovka
20.8.12 19:12

Myslím, že džínovou nee :think:

• Citovat
  • Upravit
7932
20.8.12 19:16

Za mě teda džínovou ne…

i když Caveman je takové představení, kde by se i ne zcela společenské oblečení sneslo :lol: na druhou stranu jsem toho názoru, že když už člověk do divadla jde, tak to hezké oblečení k tomu patří :) nemáš třeba hezké letní šaty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
20.8.12 19:18

Riflovina je do divadla nevhodná, i když jde o ležérnější představení :).

• Citovat
  • Upravit
6945
20.8.12 19:21
@chaarleene píše:
Za mě teda džínovou ne…i když Caveman je takové představení, kde by se i ne zcela společenské oblečení sneslo :lol: na druhou stranu jsem toho názoru, že když už člověk do divadla jde, tak to hezké oblečení k tomu patří :) nemáš třeba hezké letní šaty?

přesně tak džinová sukně je do divadla nevhdoná at je to třeba obyčejné predstavení, to si je lepčíb vztít hezké, pěkné letní šaty :),at se předtavení líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
20.8.12 19:25
@tumpach píše:
no to už bylo snad už dost krutý, nemyslíš, ano jsou tu někdy stupidní dotazy, ale, zakladatelka, ale položila docela to hezky a myslela to dobře, nechtělo se jí nic kupovat

Stačí se podívat na avatar a na další diskuze - zřejmě obyčejný troll, kterého jsem už s gustem naprášila, nechť se na něj admin podívá. Příspěvky o tom stejném, o čem je avatar a pravopis - o ho..ě :lol:. Ani bych nereagovala.

• Citovat
  • Upravit
6945
20.8.12 19:28
@Naima píše:
Stačí se podívat na avatar a na další diskuze - zřejmě obyčejný troll, kterého jsem už s gustem naprášila, nechť se na něj admin podívá. Příspěvky o tom stejném, o čem je avatar a pravopis - o ho..ě :lol:. Ani bych nereagovala.

přesně tak, starostí mám posledních dobou s malou až nad halvua ještě takovýhochle tupce čist. no já nevím :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
20.8.12 19:33
@Naima píše:

Přesně tak, troll, a ještě k tomu ne moc dobrej :D

• Citovat
  • Upravit
2371
20.8.12 19:39

Myslím, ze dzinova sukně a hezka halenka je do tohoto divadla naprosto OK. Měla jsem to taky tak. Moc slusne oblečeni tam naopak bylo jako pěst na oko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
20.8.12 19:42

Na Cavemanovi jsme byli dvakrát a úplně běžně tam chodili lidi v džínech a košili, takže džínová sukně i s hezkým trikem je naprosto v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
20.8.12 19:47

Holky, díky moc za reakce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.8.12 19:50

Do divadla bych si džínovou sukni nikdy nevzala. A i když tam bylo dost lidí v džínech, myslela jsem si o nich, že asi moc vychování jak se obléct do divadla se jim nedostalo.

• Citovat
  • Upravit
Naima
20.8.12 19:53

To, že lidi chodí do divadla v riflích, z toho nedělá společenskou normu. Je to spíš ostuda jednotlivců. Bohužel oblékání se adekvátně příležitosti v Česku stále upadá, ať už jde o divadlo, pohřebv či svatbu. Do divadla jde v riflích křupan. To fakt lidi nemají v šatníku nic jiného, než rifle :,(?

• Citovat
  • Upravit
645
20.8.12 19:58

No ja nevim, ale na Cavemana bych si klidne dzinovou sukni s nejakou „lepsi“ halenkou vzala. My tam byli a ja mela teda cernou sukni a nejakou kosili, ale vubec bych si tam v dzinovy sukni nepripadala blbe. Nejedna se o Narodni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
20.8.12 20:11

Taky bych zvolila jinou sukni..nicméně na Cavemanovi jsme byli a úžasný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie