Jaké oblečení do školky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2028
24.3.14 21:20

Já dala ráno zimní. Sama jsem si jako frajerka vyrazila v jarní bundě a byla mi zima jako blázen 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
24.3.14 21:26

@donaga problém je ten, ze odchazime do školky už v 6.30 a to zima je. V deset jdou ven, takto snad bude lepe, ale dneska fakt hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
24.3.14 21:28

Tak já ráno dávám synovi zimní bundu, ne tedy nějak moc teplou. Na den má ve školce nepromokavou „gumovou“ bundu zateplenou tenkým fleecem z Tchiba a kalhoty (ten samý materiál). Jinak mikinu (spíš fleecovou nebo obyčejnou + vesta) a triko s dlouhým rukávem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
4.1.15 14:59

Mám trochu jiný dotaz, ale je k tematu. Takže, dáváte dětem teď do školky oteplovačky? Lyžařské kalhoty? Syn byl teda naposled ve školce před vánocema, ale celá školka komplet měla navěšené na věšácích oteplovačky. Akorát můj chudák měl softshellové kalhoty podšité fleecem (kukadloo), pod ty nosí termoleginy. Když lítá doma tak má většinou kombinézu, bydlíme fakt na vyhnálkově a trávíme venku hodně času. Ale tu mu do školky dávat nechci. Myslím že tu hodinovou vycházku venku by měl fakt bez úhony v těch softshelákách zvládnout.. ale učitelka mi jednou naznačila že ostatní děti nosí teplejší kalhoty :roll: Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
4.1.15 15:01

@marmelada78 Válí se po zemi, aspon u nás, takže oteplovačky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.1.15 15:02

Učitelka nic nenaznačuje.. Malá tam měla dlouho jen pogumované, pak silnější, uvnitř fleece ale spíš promokavé. Zítra už jí dám asi ty oteplováky, spíš i kvůli údržbě :mrgreen: A kdyby si náhodou pod ně nic nevzala, jsem pořád v klidu. Je jasné, že při tom množství to často neuhlídají. Snažím se jim to dělat co nejjednodušší. Je to třída prťat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
4.1.15 15:03
@boball píše:
@marmelada78 Válí se po zemi, aspon u nás, takže oteplovačky :nevim:

Jako v té školce? že se válí po zemi? To u nás tedy dost pochybuju. Nechodí s nima ani na hřiště, protože je prý všechno studené :roll: Takže jdou jen na procházku. Ani bych fakt podle oblečení netipla že by se někdo válel. Doma jo, to jo, na to má tu kombinézu. No ale asi teda jedny oteplovačky pořídím at nejsem za matku tyranku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
4.1.15 15:03

Před Vánocemi bylo teplo, ale zítra nesu do školky oteplováky.

• Citovat
  • Upravit
3157
4.1.15 15:04
@Run píše:
Učitelka nic nenaznačuje.. Malá tam měla dlouho jen pogumované, pak silnější, uvnitř fleece ale spíš promokavé. Zítra už jí dám asi ty oteplováky, spíš i kvůli údržbě :mrgreen: A kdyby si náhodou pod ně nic nevzala, jsem pořád v klidu. Je jasné, že při tom množství to často neuhlídají. Snažím se jim to dělat co nejjednodušší. Je to třída prťat.

To ted asi úplně nevím jak to myslíš? U nás ty děcka jsou ve školce v punčochách nebo spodkách nebo termoleginách či jak se tomu všemu říká, a pak na to natahují kalhoty v šatně než jdou ven..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
4.1.15 15:06
@marmelada78 píše:
To ted asi úplně nevím jak to myslíš? U nás ty děcka jsou ve školce v punčochách nebo spodkách nebo termoleginách či jak se tomu všemu říká, a pak na to natahují kalhoty v šatně než jdou ven..

u nás to stejné. Dávám třeba punčochy nebo teplejší legíny a na to si pak veme kalhoty (šusťáky, oteplováky) ven. A vzhledem k tomu, žře měla občas špinavé kolena nebo tak, tak asi jen nestojí ty děti :mrgreen: takže dám oteplováky, a je.

• Citovat
  • Upravit
15108
4.1.15 15:06

@marmelada78 No u nás paní učitelka s nimi chodí na procházku a pak se zdržují na zahradě, kde vesele hospodaří. Kluk chodil špinavej jak čuník, někdy i mokrej, ale byl převlečen, do suchého, máme dvoje věci na sebe ve školce. Takže to večer házím pravidelně do pračky a ráno sundavám z topení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
4.1.15 15:07

@sad 1 Jojo, právě, že bylo celkem teplo, proto mě překvapilo že tam všichni chodí v oteplovačkách. Klukovi jsem musela rvát násilím ty punčochy a furt řval že je mu teplo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.1.15 15:07
@marmelada78 píše:
To ted asi úplně nevím jak to myslíš? U nás ty děcka jsou ve školce v punčochách nebo spodkách nebo termoleginách či jak se tomu všemu říká, a pak na to natahují kalhoty v šatně než jdou ven..

No jo, já už si dávno nedělám iluze :mrgreen: Jako jo, takhle by to bylo ideální, ale když se jich tam převléká víc a zrovna malá je ten typ všechno shodím a
zmuchlám do kuličky, tak jim klidně může utéct, že si to oblékla na holé nohy. Jinak u nás se teda válí, chodí na zahradu a kalhoty má skoro denně špinavé a zmáčené. Podle vyprávění často skáčou v loužích a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
4.1.15 15:08

@boball Tak to máte akčnější paní učitelky. U nás fakt hřiště zavřený, s tím, že je to ted studené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
4.1.15 15:08

@marmelada78 zeptala bych se ditete, zda mu neni zima. Mam mladsi dite, ale zda se mi obleceny dost. Pokud v tom nesedi hodinu venku na zemi, tak mu snad ani zima byt nemuze v softshelce podsite fleecem. Nekdy mi pripada, ze kdyz v tom clovek/dite nevypada jako cibule, usuzuje se, ze je to malo teple obleceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková