Jaké oblečení do školky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3157
4.1.15 15:09

@Run Jj máš asi pravdu.. Koukám že máte taky akčnější učitelky. To akorát u nás nechoděj ven, protože „bylo zamračeno“. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
4.1.15 15:09
@marmelada78 píše:
@sad 1 Jojo, právě, že bylo celkem teplo, proto mě překvapilo že tam všichni chodí v oteplovačkách. Klukovi jsem musela rvát násilím ty punčochy a furt řval že je mu teplo :roll:

já jsme jí dávala před svátkama do školky punčochy nebo legíny, a ven měla zateplené šusťáky, ale teď už jí oteplováky dám. U nás je kolem nuly a hodně sněží.

• Citovat
  • Upravit
sad 1
4.1.15 15:10

U nás se taky chodí ven za každého počasí, ledaže by nějak moc pršelo, nešli by. A to je třída prťat, jsou tam dvouleté děti. Ale já s tím to přístupem souhlasím. Děcka mají být venku, pokud je to možné.

• Citovat
  • Upravit
15108
4.1.15 15:11
@marmelada78 píše:
@Run Jj máš asi pravdu.. Koukám že máte taky akčnější učitelky. To akorát u nás nechoděj ven, protože „bylo zamračeno“. :zed: :zed: :zed:

tak u nás naopak, už když nastupoval, byli jsme upozorněni na to, že se chodí za každého počasí, někdy i když prší, mají pláštěnky a gumáky. Samozřejmě když je velký slejvák, tak ne, ale takové to mrholení neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
4.1.15 15:11
@sad 1 píše:
U nás se taky chodí ven za každého počasí, ledaže by nějak moc pršelo, nešli by. A to je třída prťat, jsou tam dvouleté děti. Ale já s tím to přístupem souhlasím. Děcka mají být venku, pokud je to možné.

Souhlasím, syn je taky zvyklý být pořád venku, takže neřeším až tak že nešli ven ve školce, ale udivuje mě to, to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
4.1.15 15:14

Ja nevim, mne prijde zimni softshell do mokra a vetru uplne to nejlepsi, sama mam, pod nej maximalne puncochace a je mi teplo a to se na rozdil od deti neprohanim kolem, ale zevluju. :nevim: Ridila bych se svoji zkusenosti s tim kterym kusem oblecenim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
4.1.15 15:14

Pre svatkama dcera nosila softsheelky a pokud byly teploty kolem deseti stupnu, nenosila pod to ani legíny. Zitra je dostane zas, oteplovaky az když bude fakt mraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.1.15 15:15

U nás jsou díky bohu větrací a venčící :mrgreen: Mají velkou zahradu, spoustu prolejzaček a i pro ty učitelky je to fajn, je vypustí a kecají si tam a nechávají děti být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.1.15 15:17

Já bych skoro řekla, že kvalitní vyteplené softshellky budou těm oteplovákům rovny. U nás teda oblečení zatím nijak nekomentovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
4.1.15 15:57

@marmelada78 Já docela dlouho posílala dítě taky v kukadlovejch softshellkách ;) (pokud je tak plus pět a víc), aby zbytečně nebyla přehřátá. V naší školce se chodí na školní zahradu/hřiště (procházky se u nás nenosí, není moc kam - leda kroužit po dost ošklivém sídlišti ;) ), a i když tam spíš jen běhají nebo lezou po prolézačkách, občas někdo uklouzne a umaže se. V současném počasí, kdy je dopoledne jen lehce nad nulou, budu dávat kombinézu. Je to lepší, když sebou náhodou řízne, že je víc v teple.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková