Kde koupit kabát

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
712
31.8.12 09:18

Kde koupit kabát

Ahoj maminky co nakupujete na internetu. Chtěla bych si pořídit nějaký kabát, nemáte nějakou ověřenou stránku? A jak poznáte velikost? Já mám mikiny L, ale třeba zimní bundu M :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
colafit
31.8.12 09:53

Kabát bych přes net rozhodně nekupovala. Hodně záleží na střihu a bez vyzkoušení bych to neriskovala.

• Citovat
  • Upravit
20518
31.8.12 10:00

Je to ohromnej risk. Pokud bys už chtěla nějakej lepší kabát za nějaké větší peníze, fakt může sedět přes prsa, ale zase plandat přes zadek, rukávy krátký… prostě střih ti nemusí sednout. Jako kabátek - bundičku jsem si poslat nechala, sedí dobře, ale pokud máš na mysli skutečně zimní kabát - ten bych si radši předtím zkusila. :nevim: V tomhle případě je ti tvoje konfekční velikost opravdu jen pro tvou informaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
31.8.12 10:01

Souhlasím :palec: Minulý rok jsem hodně lítala a zkoušela než mi jeden padl. Trička, mikinu bych klidně objednala, ale kabát a třeba kalhoty určitě ne…

@colafit píše:
Kabát bych přes net rozhodně nekupovala. Hodně záleží na střihu a bez vyzkoušení bych to neriskovala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
31.8.12 10:10

Dobře, tak já si ho radši najdu někde v obchodě :-)
@Emilie a kde jsi si kupovala kabátek? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
31.8.12 10:26
@Andýsek92 píše:
Dobře, tak já si ho radši najdu někde v obchodě :-)
@Emilie a kde jsi si kupovala kabátek? :-)

Bonprix - ikdyž se názory různí, já na tenhle obchod nedám dopustit a v poslední době zde kupuju skoro vše, hlavně na děti :nevim: Ale nechci dělat reklamu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
31.8.12 10:29

@Emilie já se tam kouknu :-) dík :-) to neni reklama, ale rada :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
31.8.12 10:30

Taky jsem teď v katalogu bonprixu viděla pěkný kabátek :potlesk: jenže mám smůlu no… jinak loni jsem si dva kabáty vydražila na MMA, jeden zimní a jeden podzimní, měla jsem doma jeden, změřila jsem si míry a porovnala a asi jsem měla štěstí a oba seděly v pohodě. Ale nový a tím pádem nejspíš i dražší bych si chtěla asi ozkoušet a osahat naživo

• Citovat
  • Upravit
20518
31.8.12 10:35

No já mám vůbec atypický rozměry. Což je asi důvdo, proč mi ty věci z Bonprixu sedí. Mnoho zákaznic se rozčiluje, že mají nějaký divný míry :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
31.8.12 10:39

Koupíš, když nebude sedět vrátíš. Risk akorát ve výši poštovného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
31.8.12 10:44

@Emilie nemám s ním dobré zkušenosti, kdysi jsem objednávala a všechno vracela zpět, objednávala jsem velikost S a bylo to velký jak stan i mojí mamce, co nosí L. :lol: Ale třeba se zlepšili :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20518
31.8.12 10:49
@madi píše:
@Emilie nemám s ním dobré zkušenosti, kdysi jsem objednávala a všechno vracela zpět, objednávala jsem velikost S a bylo to velký jak stan i mojí mamce, co nosí L. :lol: Ale třeba se zlepšili :mrgreen:

No proto píšu, konečně obchod, který vyrábí zcela atypické oblečení!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková