Zimní kombinéza LOAP

2216
12.9.12 16:50

zimní kombinéza LOAP

Zdravím všechny, s předstihem nakupuji zimní kombinézu a už nějakou dobu sháním kombinézu SNOXX, kterou pravidelně pořizujeme, páč je nejlepší :), ale ve velikosti 122 je na celém internetu nesehnatelná, proto se chci zeptat, jakou máte zkušenost s kombinézou zn. LOAP. Ona má sice vodní sloupec nižší, než Snoxx, ale třeba s ní máte někdo dobré zkušenosti. Moc děkuji za jakýkoliv příspěvek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14110
12.9.12 17:00

Nám nesedla střihově, měla na nás krátký tělo a dlouhý nohy, takže jsem brali od LOAPu bundu a oteplovačky a ty byly super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
12.9.12 17:01

Našla jsem na MMB kombinézu SNOXX ve vel. 116/122 a 122/128, ale jen v modré barvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená karin
12.9.12 18:17
@peťulís píše:
Našla jsem na MMB kombinézu SNOXX ve vel. 116/122 a 122/128, ale jen v modré barvě…

Petul, já vím, já si vymýšlím a raději bych nějaké veselejší barvy. Ale je pravda, že to je jediná varianta kombinézy v této velikosti této značky. Jinak, aničko taky děkuji

• Citovat
  • Upravit
4004
3.1.13 18:32

Ahoj holky, jak vám Loap sedí, jako číslováním, berete větší-menší? My teďky máme Columbiu, ale 86ka je nám malá, ale když jsem koukala na rozměry Loapu, 86ka by nám měla být větší, je mnohem větší než Columbia…dneska jsem viděla 98 a ta byla dost velká, tak jsem si řekla, že na roční holku je 92 asi dost velká.

Děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
28.9.13 09:53

Ahoj holky, potřebuju poradit, budeme pořizovat kombinézu LOAP (samozřejmě přes internet protože je to levnější). Nevím si úplně rady s velikostí. V obchodě jsme zkoušeli T&Go (seděla nám 86 přestože jinak už nosíme 92) a paní prodavačka říkala, že je to dětská kolekce od Loapu. Že prostě u dětských věcí jedou pod dvěma značkama. Nevíte zda jsou velikostně stejné? Nemáte někdo zkušenosti s těmito dvěma? Je to loňská kolekce, tak už by to mohlo být vyzkoušené. Popř. doporučte nějakou jinou s cenou kolem tisícovky (předem upozorňuji že WOLF nechci ani za nic).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
28.9.13 11:33

@iveta299 nejlíp kouknout na rozměry nebo si jí vyhlídnout, vyzkoušet a pak koupit. Zjistila jsem, že i výrobce má kolikrát různé velikosti :evil: např. mikina mu je 92 bundy 86.
Na MMB jsem našla rozměry LOAP 92: délka kombinézy od ramene po nohavice 84cm délka rukávu od ramene 31cm délka vnitřní strany nohavic 31cm šířka v pase 34cm
LOAP 86:DÉLKA CELKEM 79CM, OD PASU 49CM, PAS 28-31CM, RUK 40CM
T&GO 86: CD 74 CM, R 37 CM ( OD KRKU ), Š 2 X 40 CM ( V MÍSTĚ PODPAŽÍ ) a druhá T&GO 86 : d:78 cm, rozkrok: 28 cm, rukáv od krku: 36 cm

Takže podle mě klasika, pokud nezměříš nebo nevyzkoušíš, tak nevíš :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
28.9.13 20:04

My pru nás právě tu Loapku nemají a někam jezdit se mi nechce. A co všeobocená zkušenost s těma dvěma? nemáte někdo něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
29.9.13 20:24

Tak vážně nikdo? asi ji objednám a pak vám řeknu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.1.14 23:32

Zdravím všechny, mám možnost získat levně skoro novou kombinézu Loap a zajímaly by mne všechny zkušenosti. Hlavně jestli je dost teplá a také jak sedí. Nemůžeme vyzkoušet.
Děkuji moc za všechny reakce :*.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
13.1.14 09:20

@xxxx já nevím jestli jsou všechny stejné, ale ta, co jsme koupili my, je určitě větší než píšou (kombinézu máme 86 a s rezervou nám je, ostatní oblečení nosíme min. 92) teplá je, nepromokne (ikdyž na sněhu jsme ji měli zatím třikrát), sedí hezky, oceňuju to řešení kapucky, ale jako velký minus vidím to, že nemá ten přídavný vnitřní pásek kolem nožky, co se dává přes boty - při pohybu v hlubokém sněhu tak bude asi trochu propadávat sníh. Jinak spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
2.2.14 12:19
@iveta299 píše:
@xxxx já nevím jestli jsou všechny stejné, ale ta, co jsme koupili my, je určitě větší než píšou (kombinézu máme 86 a s rezervou nám je, ostatní oblečení nosíme min. 92) teplá je, nepromokne (ikdyž na sněhu jsme ji měli zatím třikrát), sedí hezky, oceňuju to řešení kapucky, ale jako velký minus vidím to, že nemá ten přídavný vnitřní pásek kolem nožky, co se dává přes boty - při pohybu v hlubokém sněhu tak bude asi trochu propadávat sníh. Jinak spokojenost

Ahoj Iveto, prosím jak jsi nyní spokojená s kombinézkou? Mám vybranou vlastně stejnou, jen z letošní novější kolekce. Bojuju s velikostma. Ta tvoje je také z řady Ski Line, že? Materiálově je ok? Co rukávy? Jsem zvyklá u oteplovaček na vnitřní nohavici a u bund zase na takový návlek s dírkou pro palecc.

Celkově, byla to dobrá koupě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
2.2.14 18:25

@sovicka1 z jaké je kolekce netuším, ale materiál je super, když si malej kecnul do kaluže tak nebyla hned skrz, ale ty vnitřní nohavice a rukávy na paleček nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
2.2.14 19:57
@iveta299 píše:
@sovicka1 z jaké je kolekce netuším, ale materiál je super, když si malej kecnul do kaluže tak nebyla hned skrz, ale ty vnitřní nohavice a rukávy na paleček nemá

a jak moc to vadí?
Já furt nevím :-( Mám v merku Loap Landen, je to trošku jiné než máš ty designem, ale stylově stejné… anebo jestli jsou lepší ta zesílená kolena a sněhové pásy… ale to zase není tak pěkný design :-)

Máš tu do modra nebo tu zelenkavou? Nemáš reálné foto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
3.2.14 12:54

Nám to nevadí, hlavně proto, že letos není žádnej sníh a máme vysoký botky - Superfitky, a ten otvor na palec mi přijde vůbec nesmysl, vždyť nosej rukavice. máme tu modrou, ale reálný foto zatím ne, ale vypadá moc dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková