Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojky ![]()
Zima se blíží
Tak pomalu zvažuju opět další fusak - zatím jsem měla v zimě nechodící dítě, letos poprvé chodící… Je pravda, že v kočáru vydrží a nemusím ho dávat ven, ale někdy holt ven půjde:-) Líbí se mi v tomhle ohledu fusak od tchiba, ale nenašla jsem žádné recenze jak s ním jsou maminky spokojené, nebo nespokojené…Ještě mám možnost koupit Emitex. Vše z druhé ruky, na nový nemám. Popravdě se mi ale na tom tchibu líbí, že se otevírá uprostřed a že se dá odepnout prostor pro nohy…Jen nevím jestli ty nohy pak opravdu čouhají, když normálně by ta délka měla být i na nohy, jestli chápete jak to myslím
Jinak syn je drobný - má cca 85cm.
Děkuji za jakoukoliv radu ![]()
Příspěvek upraven 11.09.12 v 09:15
Broki my jsme s Emou loni (2a 1/4 roku měla) měli od Emitexu jen ten tenší - ten jarní letní podzimní a STAČILO TO - stejně byla v kombinéze nebo pobíhala okolo a když mrzlo hodně tak se ven stejně nešlo
http://www.emitex.cz/fusak-2v1/ - ted mám podobnej na malýho objednanej z pinkie
A kolik stojí? a nešpiní se to od bot? Já vůbec netuším jak se vlastně řeší v zimě boty ve fusaku ![]()
Je tam v nohách zašitej šusťák, takže se to dá otřít hadýrkou a emitex ještě vyrábí i návleky na botičky ![]()
Já ho mám a je fajn, teplý, rozepínání mi vyhovuje, nic neplandá na boku kočáru. Vozila jsem v něm synka i na sáňkách. Zhruba dvouletému dítku po rozepnutí čouhají nožky… no a nečistotu řeší návleky na botičky…
Příspěvek upraven 11.09.12 v 09:22
Ty návleky bych chtěla koupit i do sedačky do auta… Emitex jsou dobré jo? Na bazárku jsem našla ten tchibo fusak za tři stovky…