Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky:-)
jsem prvorodička, a tak s oblékáním miminka, dle počasí ještě žádné zkušenosti nemám. Tak bych chtěla alespoň poradit co při převozu miminka z porodnice na sebe
plus počítám, že budeme mít v autosedačce zimní zavinovačku.
Děkuji moc:)
Teplou komninezku/overal, rukavicky, cepicku, pod tim body s dlouhym, a puncosky. Pojedete autem, tak tam snad bude,,teplicko,,.
Příspěvek upraven 28.09.12 v 21:49
Budem mít body s dlouhým rukávem, teplejší dupačky, čepici, teplou kombinézu a do autosedačky půjde s tou tenčí zavinovačkou od emitexu ![]()
Upřímně, mě zavinovačka, kor zimní přijde v autosedačce dost nesmyslná, dítko přes ní nemusí být dobře připoutané a v autě je pak stejně moc teplo, tak musíš rozbalovat. Já vždy balila jen do deky, případně jsem měla univerzální nánožník od emitexu, když třeba sněžilo.
Jinak jsem ani v zimě příliš neoblékala, na přejití k autu stačí ta deka a v autě je rychle teplo. Zimní fusak jsem využila v kočárku.
@skrudzz píše:
Jedeme autemtakže bude zatopeno.
jj, jsem si to precetla jeste jednou
![]()
@j.a.n.i1 ty zavinovačky, konkrétně ta od emitexu, je na poutání dítěte uzpůsobená, má díry, dítko má pásy pod tou zavinkou blíž na těle a může se v autě rozbalit aniž by se muselo odpoustávat, mě to přijde mnohem lepší než deka, kterou jsme měli na prvního - ale nekupovala bych teda tu zimní verzi - ta už mi fakt přijde dobrá tak na uškvaření dítěte
nebo pod to málo oblíct ![]()
No my máme zimní zavinovačku od emitexu do autosedačky takže s připotáním by neměl být problém. Nechci mimčo nabalit moc, ale zase se bojím aby nebyla zima.
Přiěla nám nedavno, a ani mi nějak moc teplá napřijde, na to že má být zimní
kombinézku mu tedy určitě pod to cpát nebudu.
@madi To já vím, že má díry na pásy, ale přece jen to překáží pod dítětem… alespoň mě to prudilo i v kočárku a tam je místa dost. Dokonce, než začal malý z kočárku zdrhat, tak jsem vůbec průchod pro pásy neměla prostřižený a nepoutala jsem ho.
Když jsem jela v lednu z porodnice, tak měla malá body, ponožky, overal, takový teplejší, čepici a kombinézu, asi jsme jí přikryli dekou
kecám, měli jme upevněnou korbičku místo autosedačky, protože jsme ji ještě neměli koupenou a v korbě byl fusak, ale je teda fakt, že malá měla nižší teplotu, byla pořád studenější, takže jsme jí dost navlíkali, ze začátku..takže bych vynechala ten fusak ![]()
My máme orig. fusak od Maxi cosi do autosedačky a do toho bude mít jen body, punčošky a bavl. čepičku a fleesovou kombinézu s kapucí. Fusak mi přijde fajn, protože ho v autě jednoduše rozepneš a to samé se dá udělat s kombinézou, když je v autě už dost teplo.
Tak ja teda prevazela mimi v prosinci, ale to bude podobne
… mala mela dupajdy, dl.body, kabatek, kombinezku (ne zrovna hunatou), prikryta dekou a bylo to asi malo ![]()
tentokrat mam taky termin na zimu a poridila jsem zimni fusak od emitexu - myslim, ze ten fusak bude super, protoze jsem mela pripravenou hunatou kombinezu, ale z ctyrkiloveho miminka (odhad byl 3,6-4 kila
) jsme si domu odvazeli mimi s propousteci vahou 2,8 a tak malou kombinezku jsem nemela a dokupovala narychlo babicka, bohuzel sehnala jen slabsi
Tak náš je prosincový, ale pouštěli nás v pěkný zimě a chumelenici. Chlap s vytopeným autem parkoval hned u vchodu. Kluk měl na sobě body s dlouhým, dupačky, ponožky, čepičku, mikinu a hodně huňatou deku, kterou jsem po chvíli v autě vyměnila za tenčí.
Ahoj,
tak ja budu rodit prelom leden unor nase prvni dite. A popravde taky budu plavat. Mam strach, ze neodhadnu vrstvy a bude mu zima
Spoleham na zdravy rozum a roztopene auto ![]()