Dávkování Clostíku? Jak (ne)pomohl?

Anonymní
18.12.13 00:09

Dávkování Clostíku? Jak (ne)pomohl?

Ahoj nikdy jsem nad tím tak neuvažovala, ale když mám už začít brát Clostík tak proč ne.. Zachtělo se mi dvojčátek. Prosím byla bych moc vděčná za zkušenosti s braním i negativní a hlavně mi jde o dávkování. Já mám nařízeno 2krát denně. Dle diskuzí často se narodilo při jedné tabletě jedno mimčo při dvou a více 2.. Ale je to poněkud zmatkové. Prosím Vás o zkušenosti které mi dájí naději či mě vrátí zpět do reality. :) :andel:
Omlouvám se za anonymitu pro mě je to intimní :oops:
Tasnažící

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
18.12.13 00:14

Příspěvek upraven 25.05.16 v 16:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.13 00:36

Brala sem 2× denne jednu tabletu a hned po. prvni davce mi tu ted behaji vic jaknrocni dvojcata.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.13 03:57

Važ slova! Sice netuším, co je closrik, ale mám pětiměsíní dvojčata a jsou to nehorázný galeje, který bych nikomu nepřála! O nějakým užívání si miminek nebo snad mateřské DOVOLENÉ nemůže být řec. Nemluvě o předčasných porodech dvojek atd. Své děti miluju nade vše, ale znovu bych do dvojek nešla!

• Citovat
  • Upravit
1839
18.12.13 06:47

Brala jsem 2× denně a máme jednoho prcka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
18.12.13 07:57

Já myslím že je nesmysl takto přemýšlet, já brala základní dávkování 1× denně jestli se nepletu a máme jedno dítě ale na utz byli dvě vajíčka na oplodnění, sice jedno menší špatné kvality ale dvě!! kámoška má z toho základního dávkování 1× denně dvojčata, teda čeká a další ta z toho základního čekala trojčata ale musela pak na redukci plodů tak má jen dvě. záleží jak tělo zareaguje a co se oplodní, jiná kámoška ta měla už vysoké dávkování, nevím kolik 3 tablety denně a na utz mívala i 6 vajíček ale neotěhotněla a druhá při stejném počtu čeká jedno dítě!!

myslím že je blbost si to takto plánovat, já u clostíku měla straach z dvojčat, nevím jestli máš už děti ale jestli nemáš a myslíš si že jsou dvojky super rozkošný tak si půjč někdy jedno dítě dom, už chodící, ale ne na pár hodin ale tak na dva dny a budeš přemýšlet jestli přežiješ vůbec jedno dítě :mrgreen: nehledě na zdrav. komplikace tvoje a i je tam riziko pro mimča. nevím já bych do toho z rozmaru prostě nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
18.12.13 08:29

Já teda nevím… ty ho chceš brát fakt jen kvůli tomu, abys měla dvojčata? Já ho sice beru jen 1× denně, ale dost mě to štve, že do sebe musím ládovat hormony… Mimochodem při prvním těhotenství bych měla pouze 1 mimi (bohužel jsem potratila). Teď ho beru už 3. cyklus a zatím nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
18.12.13 08:39

Taky jsem brala 2× denně a těhotná bohužel nejsem, takze bych moc naplánovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
18.12.13 08:49

Brala jsem ho 3× denně 1 tabletu a čekám jedno dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.13 09:03

Ahoj, tak já ho brala už před sedmi lety, ale bylo pak mimoděložní těhu, a přišla jsem o vejcovod, akutní operace atd…no možná by se to stalo i tak, ale já mám od té doby z toho strach :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.13 10:28

Všem děkuju za zkušenost i za radu.. tak či tak je to buď a nebo, no jo je to ve hvězdách ;)
@kaca-mal nn rozhodně to neberu jen kvůli tomu ;), přes rok snažení z toho přes 3měsíce utrogestan, žádné cysty, sliznice i vaječníky v pořádku ale z denodenního testování zjištění že min. 2poslední měsíce neovuluji.. A proto mi Dr předepsala Clostík dávkování 1–0–1..pak už jen laparka :evil:
@martulkasloník no dvojčata jsem jen často kdysi hlídala, ale prakticky jsem odchovala od mala mého mladšího sourozence a k tomu jsem hlídala nezodpovědné sousedce :roll: zdravotní komplikace mohou být i u jednoho to je individuální nikdy nevíš co přijde :nevim:
Já poslechnu Dr a budu užívat C jak mám.. a uvidíme co mi bude souzeno..možná zjistím že bez laparky ani ťuk :nevim: uvidíme ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.13 10:30
Se nedivím, to čím sis musela projít bych snad nepřála nikomu :pocitac: :,(
@Anonymní píše:
Ahoj, tak já ho brala už před sedmi lety, ale bylo pak mimoděložní těhu, a přišla jsem o vejcovod, akutní operace atd…no možná by se to stalo i tak, ale já mám od té doby z toho strach :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
2359
18.12.13 10:59
@Anonymní píše:
Všem děkuju za zkušenost i za radu.. tak či tak je to buď a nebo, no jo je to ve hvězdách ;)
@kaca-mal nn rozhodně to neberu jen kvůli tomu ;), přes rok snažení z toho přes 3měsíce utrogestan, žádné cysty, sliznice i vaječníky v pořádku ale z denodenního testování zjištění že min. 2poslední měsíce neovuluji.. A proto mi Dr předepsala Clostík dávkování 1–0–1..pak už jen laparka :evil:
@martulkasloník no dvojčata jsem jen často kdysi hlídala, ale prakticky jsem odchovala od mala mého mladšího sourozence a k tomu jsem hlídala nezodpovědné sousedce :roll: zdravotní komplikace mohou být i u jednoho to je individuální nikdy nevíš co přijde :nevim:
Já poslechnu Dr a budu užívat C jak mám.. a uvidíme co mi bude souzeno..možná zjistím že bez laparky ani ťuk :nevim: uvidíme ;)

aha, tak to jo, trochu to vyznělo, jako když chceš brát clostík jen kvůli dvojčatům. Určitě to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
18.12.13 11:31
@Anonymní píše:
Já poslechnu Dr a budu užívat C jak mám.. a uvidíme co mi bude souzeno..možná zjistím že bez laparky ani ťuk :nevim: uvidíme ;)

no já jsem taky hlídala cizí děti, teda bráchů, i jsem je tu měla doma na noc apod. ale hlídat sem tam není to samé, prostě není. ani odchovat sourozence, nevím váš příběh ale očividně si byla mamce při ruce v péči ale nebyla jsi za něho zodpovědná jinak. ono skloubit péči matky, hospodyně která musí zvládnout uklidit, uvařit a jeeště při tom zůstat ženskou a nezblbnout není to samé, finanční otázku ti určitě nemusím ani vysvětlovat. chápu že sde ti to líbí, to je asi jako já když jsem si přála dvě holčičky protože je to roztomilé ale brát kvůli toho vyšší dávky clostíku to je nesmysl, já brala 1× denně a bylo mi zlehrozně, sice to pomohlo otěhotněla jsem alehodně holkám se dělají cysty, točí se jim hlava atd. není to paralen, tohle jsou silné hormony :nevim:
začni brát clostík tak jak ti napsal doktor a věř že se to snad povede a budou dvě, sama si dávky neupravuj jen proto že chceš dvojky, jestli mají být povedou se i ze základní dávky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.13 13:52

@martulkasloník to je jasný že je toho daleko více, no hlídání čert vem to je nic ale viděla jsem jak jejich mamča je ráda že si aspoň chvilku odpočine..jinak sice jsem nevařila ale prát, žehlit a uklízet jsem i tak při neustálém starání o bratra musela-trošku složitá rodiná situace prostě nás bylo na mámu moc :nevim: od školky se mi od toho ulevilo :mrgreen: dostala jsem se i do situace kdy jsem si chtěla vzít bratra k sobě, nedostatečná péče atd.. :evil: ale to jsem odbočila..jasně že nevím prozatím co je to být fakt máma na plný úvazek a psychicky se nezhroutit to žádná před prvním.. :oops:
Jo těch vedlejších účinků se bojim, už s antikoncepci jsem si prošla leč čím a i utrogestan neni med-omdlívání ve vaně, zvracení, pád ze schodů či jsem nemohla ani vstát z postele jak mi bylo zle atd.. :( během cca 15ti měs snažení to fakt někdy už bylo o hubu :zed: proto se na clostík tak těším i přes to že je to svinstvo, snad to brzo ukončí a nebudu si muset nechat píchnout někdo říkal Pregnyl nebo tak něco či tu laparku.. jediné obavy mám z toho jak se voteklá či zdravotně v háji narvu do svatebního a ve zdraví to přežiju :roll: 8o Fakt mě to všechno děsí :-O

Neboj vyšší dávky brát nebudu, pojedu podle dr a budu doufat v to co pro mě bude lepší ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex