Dávkování colostra

16631
21.2.14 19:43

Dávkování colostra

Ahoj, chtěla bych poprosit kdo jste měli, užívali colostrum:

jaké byly účinky?
jaké jste měli dávkování?
celkově vaše pocity?

Díky moc - děti jsou pořád na nemocné, my s nimi a já už vyzkoušela skoro vše. V pondělí mi má dojít jedna lahvička colostra 125 ml a pak 90 tbl /volila jsem Igg40, aby tam protilátek bylo opravdu hodně /.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1025
21.2.14 19:51

U „lehčí“ buchty stačí vyšlehat zvlášť bílky a sníh až nakonec pomalu přimíchat do těsta. U „těžší“ buchty jde prášek nahradit sodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
21.2.14 19:52

Ježiš, pardon, omyl :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
21.2.14 19:52
@Kamila Jakub píše:
U „lehčí“ buchty stačí vyšlehat zvlášť bílky a sníh až nakonec pomalu přimíchat do těsta. U „těžší“ buchty jde prášek nahradit sodou.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
21.2.14 19:59
@Kamila Jakub píše:
U „lehčí“ buchty stačí vyšlehat zvlášť bílky a sníh až nakonec pomalu přimíchat do těsta. U „těžší“ buchty jde prášek nahradit sodou.

To je fajn, díky, ale myslím že to sem nepatřilo, viď? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
21.2.14 20:45

@Navli Na Imunitu jsou urcite lepsi veci nez colostrum (kravske). Vy s tim nemate eticky problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
21.2.14 20:49
@Althya píše:
@Navli Na Imunitu jsou urcite lepsi veci nez colostrum (kravske). Vy s tim nemate eticky problem?

Jaký etický problém 8o 8o 8o 8o

Znáš něco lepšího? Já už vyzkoušela řekla bych vše a tohle je v mnoha studiích chváleno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
21.2.14 21:56

@Navli
Tak rekla bych, ze clovek - dite po narozeni prijima colostrum od sve matky a tak je to spravne. Prijde mi dost hrozne, ze krava porodi tele a ono je od ni po cca 2 dnech odstaveno, aby jeji mleko mohlo byt vyuzito pro lidskou potrebu. A v pripade colostra nastane ten neprirozeny odstav okamzite, takze to ubohe telatko nema uz ani to prvni materske mleko… :zed: Je to zrudne, vykoristovani zvirat zaslo zas o kus dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
21.2.14 22:00

@Althya jde videt, ze nevis hlavu ani patu, krava ma mlezivo asi 5-6 dni, vis kolik ho denne vyprodukuje a vis kolik ho vypije denne tele? Nevis, tak neplacej tady neco o etice, nebo se bez podivat do kravina, jak to tam chodi! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
21.2.14 22:02

@Althya takovy ochrance zvirat, ktery vedi houby o tech zviratech, fakt miluju! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
21.2.14 22:05

A ted k tomu colostru, me opravdu hodne pomohlo, po nekolika letech spatneho imunit. systemu! Uzivala jsem tedy jen kapsle a bylo psane 2× denne, to jsem uzivala asi 14dni, pak jsem presla na 1 kapsli denne a uzivala jsem asi 3 mes. Ted uzivam jen v zime v dobe chripek, uz je to vic jak 2 roky a super, temer jsem nemarodila :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
22.2.14 13:19

@garda dekuju za nazor.Jsem zvedava na vysledek.Mam obj. tekute i kapsle. Abychom meli my i deti.

@Althya Prosimte :roll: cetla jsi o tom neco? Krav vyprodukuje cca 12l colostra a tele vyuzije cca 3l tak nevidim nic sspatneho na tom, ze se zbytek pouzije na dobre ucely. Myslim ze krava ani tele netrpi a jinym to pomuze.Tvuj nzor j dost fanaticky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková