Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
aladino, můžeš mi prosim tě napsat kde na internetu se dá zjistit tvrdost vody? díky moc
Nesouhlasím s tím, že sůl se přidávat musí ikdyž myješ tabletami. My máme vodu tvrdou 0-1 a přímo v návodu k myčce od výrobce je uvedené, že pokud používáš tablety 3 v 1, tak sůl používat nemusíš.
Je jen na tobě jestli si ji dáš nebo ne. Ale nemusíš.
Jano, pokud máš vodu 0-1, sůl se používat nemusí. To jsem psala. Takže jí nemusíš mít ani v těch tabletách:-)
Ahoj holky, máme tvrdost vody 1,38, můžete mi taky poradit, jak se solí?
To už bys měla mít v návodu, jak nastavit spotřebu soli při konkrétní tvrdosti.
Zdravím všechny. Prosím, koupili jsme si mini myčku Indesit ICD 661 EU a zatím ji nemáme doma (koupeno z e-shopu). Říkal jsem si, že dávkování do „velké“ myčky je jasné, prostě tam někam dám tabletu All in one a více se nemusím starat. Ale mini myčka je menší, takže logicky asi menší množství mycího prostředku. To budu muset nějak tablety půlit? Byl bych rád, kdyby mi odpověděl někdo, kdo má mini myčku, jak to řeší on. Děkuji za reakci na můj dotaz a přeji pěkný den všem.
@Milo1 hele buď prášek a nebo počkej až myčka příjde a uvidíš jak velkou má zdířku na tabletu a podle toho bych se řídila ![]()
Tablety bych půlila nebo čtvrtila… Každopádně sůl v myčce být musí, kvůli odbourávání vodního kamene, ta troška z tablety nestačí. Pokud teda minimyčka má nádržku na sůl.
Děkuji vám děvčata za snahu mi pomoci. Uvidím až myčka dorazí domů. Možná to bude v návodu. Přeji pěkný a slunný den.
Ja casto pulim tablety i do mycky normalni velikosti, pokud nadobi neni moc spinave. S celou tabletou mi prijde, ze je tam toho prostredku moc. Do mini mycky bych koupila prasek nebo gel, aby to davkovani bylo snazsi.
ELIbeto, děkuji za pomoc. Mám objednané tablety, tak je budu půlit a až je zpracuji, tak koupím nějaký gel. Myslím, že to bude mnohem jednodušší. Přeji klidný den.
@Milo1 Mamka má užší myčku a používá celé tablety. Prášek jen na krátké programy, které nerozpustí tabletu (programy pod hodinu).
Heivka, děkuji za názor. Nevím, jestli je užší myčka považována za mini myčku. Ale, jak už jsem napsal, doufám, že v návodu bude popsáno dávkování a doporučeno, co a kolik dávat. Přeji pěkný den.