Dávkování UM a zelená stolice?

30.10.22 20:52

Dávkování UM a zelená stolice?

Dobrý večer,

Chtěla bych se Vás poptat jak často dáváte UM? Máme 9 týdnů staré mimčo, dávám ji 150 po 4 -4,5 h, ale porad mi přijde hladová po 120 ml mi strašně trojčí takže dávám víc když se vzbudí dřív dam ji i o hodinu dříve, ale max 5× denně je to hodně a nebo málo? Předtím jsme přibrali 1kg za týden a teď 700g za dva týdny, to mi přijde adekvátní, ale přijde mi ze ma mala porad hlad, po jídle ublinkava dávám ji denně i 50ml čaje, protože mi nechce kakat používám rourku jak už mi radili v jiné diskuzí sama se mi vykaká jednou za 3 dny, ale často se kroutí a rudne, prdi hezky, máme biogaiu a espumisaan jsem už vysadila mela ho pres měsíc, Malá je kompletne na UM měli jsme sunar a me přišlo, ze ji zabetonoval a hodně blinkala, takže jsem to změnila na Bebu comfort, ale stále i po 2 tydnech se kroutila a skucela, ale už toho bylo lepší, ze jsou hodiny kdy se nekrouti, ted jsem se dohodla a pediatrem, ze zkusime hypoalergenni Bebu HA máme ji par dni a zatím zmena nic moc, nejvíc se mi kroutí po jídle a nechapu proč mi po jídle i pláče pres rourku se vykaka, vyprdi. Ale taky teď máme i rýmu a kasel, je po očkování a mela dost tuhou stolici a včera mi vykakala úplně zelenou stolici, tak nevím co to může znamenat prosím poradte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.11.22 14:16

Zilky krve ve stolici

Dobrý den, chci se zeptat mam dvou měsíčního syna který měl před 14 dny zánět ledvin byli jsme hospitalizovani a týden v nemocnici na antibiotikach v ten den podávány antibiotik jsme začali dávat Sunar komplex a dotoho bere železo jelikož je chudokrevný uz je to 14 dni co ho berem(Sunar) můj syn začal mít hlen ve staloci to nam doktorka řekla že to je v pořádku že to k tomu patří že to je po antibiotikach ale už 3 dny se nám furt kroutí ve spaní jak kdyby ho bolelo břicho je to každých cca 15 min a dnes jsem mu pomihla rektalní trubičkou a uprdnul si a měl tam hled a pár kousků krvavé žilky viz pošlu foto. Mohu se zeptat co to může byt? Nerada bych strávila zas týden v nemocnici ja sama mam z nich uz fobii a stale jsem po porodu méně plačtivá. Děkuji a přeji hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1368
1.11.22 14:23

@Doňaizabela zavolej Dr může to bejt alergie na kravskou bilkovinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...