Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobrý večer,
Chtěla bych se Vás poptat jak často dáváte UM? Máme 9 týdnů staré mimčo, dávám ji 150 po 4 -4,5 h, ale porad mi přijde hladová po 120 ml mi strašně trojčí takže dávám víc když se vzbudí dřív dam ji i o hodinu dříve, ale max 5× denně je to hodně a nebo málo? Předtím jsme přibrali 1kg za týden a teď 700g za dva týdny, to mi přijde adekvátní, ale přijde mi ze ma mala porad hlad, po jídle ublinkava dávám ji denně i 50ml čaje, protože mi nechce kakat používám rourku jak už mi radili v jiné diskuzí sama se mi vykaká jednou za 3 dny, ale často se kroutí a rudne, prdi hezky, máme biogaiu a espumisaan jsem už vysadila mela ho pres měsíc, Malá je kompletne na UM měli jsme sunar a me přišlo, ze ji zabetonoval a hodně blinkala, takže jsem to změnila na Bebu comfort, ale stále i po 2 tydnech se kroutila a skucela, ale už toho bylo lepší, ze jsou hodiny kdy se nekrouti, ted jsem se dohodla a pediatrem, ze zkusime hypoalergenni Bebu HA máme ji par dni a zatím zmena nic moc, nejvíc se mi kroutí po jídle a nechapu proč mi po jídle i pláče pres rourku se vykaka, vyprdi. Ale taky teď máme i rýmu a kasel, je po očkování a mela dost tuhou stolici a včera mi vykakala úplně zelenou stolici, tak nevím co to může znamenat prosím poradte.
Dobrý den, chci se zeptat mam dvou měsíčního syna který měl před 14 dny zánět ledvin byli jsme hospitalizovani a týden v nemocnici na antibiotikach v ten den podávány antibiotik jsme začali dávat Sunar komplex a dotoho bere železo jelikož je chudokrevný uz je to 14 dni co ho berem(Sunar) můj syn začal mít hlen ve staloci to nam doktorka řekla že to je v pořádku že to k tomu patří že to je po antibiotikach ale už 3 dny se nám furt kroutí ve spaní jak kdyby ho bolelo břicho je to každých cca 15 min a dnes jsem mu pomihla rektalní trubičkou a uprdnul si a měl tam hled a pár kousků krvavé žilky viz pošlu foto. Mohu se zeptat co to může byt? Nerada bych strávila zas týden v nemocnici ja sama mam z nich uz fobii a stale jsem po porodu méně plačtivá. Děkuji a přeji hezký den
@Doňaizabela zavolej Dr může to bejt alergie na kravskou bilkovinu