Dávky v hmotné nouzi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
dávky v hmotné nouzi
Ahoj. Dostali jsme se do špatné situace a musíme požádat o dávky v hmotné nouzi. Formuláře už mám doma, ale není mi jasné, co myslí pojmem „vklady na účtech“ ve formuláři. Nevíte někdo, co to znamená? Já jen jestli to chápu dobře… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To kolik máte na svém účtě peněz v současný době, pokud účet nemáte tak nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně to nevím, ale z logiky věci bych to pochopila jako veškeré peníze, které máte kdekoliv na účtech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím že to je jak píše j. a.n. i1, měli by to být veškeré peníze na účtech, co máte. Já musela předkládat i výpis z účtu pro kontrolu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Presne jak pisi nade mnou ..pro tuto davku se dokladaji vypisy z uctu a sleduje se pohyb na uctech..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě mě napadlo, když jsem svůj účet zhruba před týdnem zrušila, budou po mě chtít výpisy z účtu? Co jsme měli, jsme už utratili, poplatili pár dluhů a účet byl prázdný. Tak jsem ho zrušila právě kvůli poplatkum. Navíc mi minulý měsíc přišla skarta. Asi to moc řeším. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annva - jestli máš výpisy za poslední 3 měsíce tak bych je vzala s sebou, jestli je nemáš, tak normálně nahlaš že účet nemáš (v podstatě lhát nebudeš, nyní ho nemáš).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry vecer. Chtela bych se zeptat, jestli jestli ma nekdo zkusenosti s prispevkem v hmotne nouzi.(prispevek na zivobyti).Tento mesic mi zkoncil rodicak a byla jsem si zazadat o podporu. Musela jsem, protoze behem materske jsme se prestehovali a ma prace je od nas 100km daleko. Myslela jsem si najivne, ze mi podporu vypocitaji z prijmu, co jsem mela na zapoctovym listu (prumerna mzda),ale omyl! Vypocitali mi to z materske.Mame tri deti, Pritel sice vydelava, ale za min.mzdu,caa 1100,– Obe devcata mi studuji a musime plati 2× domov mladeze 5700,– a k tomu vsemu najem, kde nemame trvale bydliste(proto nemame narok na prispevek na bydleni)tak ze nam nic nezbyde. Nevite nekdo jak funguje zadost na prispevek na zivobiti? Jsem nestastna z toho vseho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kdy chodí dávky hmotné nouze-doplatek na živobytí ostrava
Dobrý den, nevíte kdy chodí tento měsíc dávky na účty? díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmotná nouze
Pěkný den, přišla už Vám ta hmotka, prosím? Také napjatě čekám..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem Plzen-jih a hmotná nouze ještě nedorazila, ani složenkou ani na skartu, i já netrpělivě čekám…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paní mi ve čtvrtek řekla, že včera mi odesílala penízky, že do tří dnů je mám na účtě..Netrpělivě čekám
Přišla Vám už někomu hmotka?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit