Příspěvky samoživitelce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Pomoc můžeš mít jako je sirotčí důchod, pokud jste manželé, tak něco na ten způsob aji pro Tebe a zbytek sociální dávky? Upřímně nevím, snad do tého fáze nedojdete ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jen taky doufám jen moc dobře to nevypada snad bude dobře ale děkuji:-)
- Citovat
- Upravit
No nejsem si jistá, ale možná bys dostala příspěvek za celodenní péči o manžela,(pokud nepracuje),je to u dětí, ale u dospělých nevím. podle toho jaký máte příjem bych zkusila i příspěvek na bydlení, já ho beru, nic moc ale nějaká kačka to je,( přítel má trv. pobyt jinde, žije s náma, ale s náma na adrese není psaný).musíš zajít na socnu, co ti nabídnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc doufám, že sama s dcerkou nezůstaneš, ale ptáš se co bys mohla čekat, pokud by se to stalo. Měla bys určitě nárok na vdovský důchod, dcerka na sirotčí důchod plus ti na sociálce vypočítají a poradí o co ještě zažádat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud má manžel založenou pojistku k hypotéce (jakože by měl, jinak by mu hypotéku možná ani nedali), tak v případě jeho smrti ti pojišťovna hypotéku doplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky chci se zeptat mam važně nemocneho manžela a mam dvouletou dcerku mužu se zeptat na jaky příspěvky by jsme meli narok kdyby nedej bože manžel umřel, je to blbbe tu takhle psat ale jsem t toho zničená mame hypoteku na byt tak by mě jen zajímalo jake asi pomoc dostaneme poku by jsme zustali z cerkou sami děkuji za přispěvky. Manžel je mlady je mu teprve 27let je to hrozny ja jsme o tři roky starší