Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A vyřešit to definitivně?? Nevím, kolik ti je, ale mám známou, která otěhotní snad jen z trenek a po čtvrtém dítku už volila chirurgickou možnost.
To urcite ne,zasahovat do těla nechci,proto se mi příčí i výše zminěné varianty. Ale diky za tvuj názor.
@P4ja
@libo a co vasektomie partner? Je to levnější a nijak náročný zakrok. Žádná metoda bez ochrany nebude nikdy 100%, takže když uz, tak bych k ladycompu apod používala ještě kondom
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, dívky i maminky…
jelikož naše rodina již čítá 6 členů tak, jak jsme si přáli, nyní je čas porozhlédnout se po metodách, jak rodinu již dále nerozšiřovat. Hormonální antikoncepci bych se ráda vyhnula, nitroděložní tělísko nechci, pesaru či kondomu nevěří manžel. Zatím používáme symptotermální metodu, jenže z vlastní zkušenosti vím, že ji zkrátka nedokážu 100% aplikovat vzhledem k nepravidelnosti cyklu při kojení…časem se jistě ustálí. Líbí se mi lady comp, ale vzhledem k ceně to neprojde přes manžela, pak jsou dostupnější pearly a nejlevnější daysy, který mě teď asi nejvíce zajímá, ale nikde se nemůžu dočíst zkušenosti s ním. Používáte některá daysy?
Moc díky za reakce.
Prosím anonym, pro mě intimní záležitost.
A sterilizace manžela?
O všech těchto moznostech vim,ale nechci zasahovat do přirozenosti člověka…ani u sebe ani u manžela,vim ze jakákoliv ochrana ci metoda neni 100%, ale raději vychovam dalšího človíčka, nez podstoupit toto. Dekuji za vase jiste dobře minene rady ale účelem založení této diskuze bylo zjistit, zda ma někdo zkušenost s Daysy,ne resit metody antikoncepce.@Tichošlápek
Prosím piste jen,pokud mate zkušenost s Daysy,pripadne Pearly. Dekuji
@libo píše:
To urcite ne,zasahovat do těla nechci,proto se mi příčí i výše zminěné varianty. Ale diky za tvuj názor.@P4ja
Nz, koukala jsem na to, taky by se mně líbila. Ale pořád mám strach ze spolehlivosti. Resp. ono by to asi stejně dopadlo tak, že bychom používali kondom v rizikových dnech. Tak nvm. ![]()
No to ja taky,prave bych rada na to slyšela nejake ohlasy. Nicméně sexovat v nejistych dnech se da vice způsoby,ze😁 @P4ja
@libo píše:
No to ja taky,prave bych rada na to slyšela nejake ohlasy. Nicméně sexovat v nejistych dnech se da vice způsoby,ze😁 @P4ja
Tak samozřejmě, že se to dá vymyslet i jinak, pokud člověk ví, že je pravděpodobnost otěhotnění vysoká. Nicméně, pokud má člověk děti, tak je kolikrát rád, že se něco naskytne, než se plánovat podle ovulačního kalendáře ![]()
@libo píše:
Já bych se 4 dětmi volila jinou antikoncepci. Toto je pro ty, co by jim případně páté, šesté, sedmé…dítě nevadilo.
@Russet píše:
Já bych se 4 dětmi volila jinou antikoncepci. Toto je pro ty, co by jim případně páté, šesté, sedmé…dítě nevadilo.
Zakladatelka píše, že by další dítě nevadilo.
Ahoj ženy, dívky i maminky…
. Hormonální antikoncepci bych se ráda vyhnula, nitroděložní tělísko nechci, pesaru či kondomu nevěří manžel. Zatím používáme symptotermální metodu, jenže z vlastní zkušenosti vím, že ji zkrátka nedokážu 100% aplikovat vzhledem k nepravidelnosti cyklu při kojení…časem se jistě ustálí. Líbí se mi lady comp, ale vzhledem k ceně to neprojde přes manžela, pak jsou dostupnější pearly a nejlevnější daysy, který mě teď asi nejvíce zajímá, ale nikde se nemůžu dočíst zkušenosti s ním. Používáte některá daysy?
jelikož naše rodina již čítá 6 členů tak, jak jsme si přáli, nyní je čas porozhlédnout se po metodách, jak rodinu již dále nerozšiřovat
Moc díky za reakce.
Prosím anonym, pro mě intimní záležitost.