Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj. Dcera skoro 6 let ma posledni dny vyrazku tam dole pod kalhotkama. Prvni tam byla pred tydnem jen jedna skvrna(na kuzi nahore), vcera vic a ted i vevnitr. Trochu i puchyrky se mi zda.Ma to tam casto cervene, kdyz nestihnem okoupat kazdy den tak rychle. Volala jsem dr a on ze to je v tomhle veku normalni a ze mam natirat cernym cajem a pokud to nebude lepsi do pondeli zavolat. Ale nezda se mi to tak jsem se chtela trochu poradit. Pry ji to svedi. Jeste nas napadl prasek, ale to by mela i pod kosilkou ne? jinak ma i na obliceji puchyrek a rameni. Premysleli jsme o nestovicich ale to by nebylo hlavne tam dole ne? Nema teploty, nic. A uz nebyla dlouho ve skolce, jen doma, tak kde by to chytla ![]()
Jeste rada se skrabe. Skrabe i nas, je to nejaka mala uchylka
mozna ze na tom obliceji ma jen rozskrabane.
Dekuji moc za rady ![]()
A neboli.ji to? Moje dcera mela takove pupinky na vnitrnich stehnech…vypadalo to.jak bedarky…sly jsme za mudrou a bylo z toho impetigo, je to dost infekcni…
@píďalka0484 rika, ze neboli, jen obcas svedi. Jsem ji to dneska rano namazala kremem proti opruzeninam a pry ted nesvedi. Ale to impetigo to uz jsou fakt puchyre co jsem se divala na obrazky. Nebo to se casem tak vytvori?
@gusica fakt to vypadalo jako bedar…cerveny pupinek s bilou hlavickou…mela to na trch atehnexh tak jsem si myslela ze se zaparila…ale mela k tomu i jine potize tak jsme jely za mudrou a ja se neatacila divit…ale tak kdyz uz to nesvedi tak to anad bude dobre…kdyby se to rozsirovalo tak bych uz jela k doktorce…
@píďalka0484 tak jsem radsi zajela a pry si mysli ze to je usta ruce nohy. To se mi sice moc nezda ale uvidime no ![]()