Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@kocourGarfield píše:
@nikusnik981Já bych jí taky nikdy nedarovala. Jen z jiného důvodu. A to jest množení štéňat pro nějakou množku, předkupníka.
To je velmi rozumný důvod, mnozirny nechtějí investovat. Já jsem si takto čivavu koupila.
Aby tahle rozmazlená, nevyzrálá dcera nechtěla pro rozmar taky mimíska.
@nikusnik981 píše:
@Kipa22
Je to papírová čivava stála 25 tisíc zadarmo bych ji nedala to nepřichází v úvahu.
No tak se o ni starej ![]()
@Kipa22 píše:
Zakladatelka si účelově založila profil. Myslím, že si je vědoma, že selhali a chtěla se vyhnout následkům založené diskuze. Ta se tu už neobjeví.
Spíš poslední dobou zde obvyklá provokačka nudícího se vopruza. ![]()
@nikusnik981 píše:
Psa určitě někomu jen tak nedám je to papírová čivava stala 25 tisíc když už bych dávala pryč tak prodat darování nepřichází v úvahu.
Díky za přínosný komentář
Prachy, prachy a prachy ![]()
Nic jinýho tě nezajímá.
Tak se o čivavu starej.
Za kolik si myslíš, že prodáš ročního psa?
![]()
@arinecka my doma jednoho psa takhle měli. Pan ho pořídil dceři, dceru přestal bavit. Pan ho prodával přes organizací. Pes byl naprosto úžasný,
Pan s námi byl v kontaktu celých cca 13 let co pes žil. Pes byl hrozně fajn.
@Šmoulice Pokud je ok a s PP tak za cenu štěněte. Záleží tedy ale i na chovatelské stanici z které je, na linii atd. Já bych ale psa nedarovala ani omylem. Z důvodu že se ozvou jistě množky.
Ale je to úplně jedno, protože každý rozumný chovatel má v kupní smlouvě uvedeno, že si odaa v případě potřeby vezme zpět, nebo pomůže najít nového majitele. Takže tato diskuze ( daruj, prodej ) je celkem bezpředmětná.
To je čistá provokace, neříkám, že se tyhle věci nedějí, bohužel jo, někteří lidi jsou prostě sobečtí bez mozku, ale to jak je to napsaný, to je provokace.
@nikusnik981 píše:
Psa určitě někomu jen tak nedám je to papírová čivava stala 25 tisíc když už bych dávala pryč tak prodat darování nepřichází v úvahu.
Ty jsi naivka
![]()
Jj o ročního necvičeného a nesocializovaného psa bude fakt rvačka. Hodně štěstí.
@nikusnik981 píše:
Psa určitě někomu jen tak nedám je to papírová čivava stala 25 tisíckdyž už bych dávala pryč tak prodat darování nepřichází v úvahu.
Dobre ti tak.
Podle mě jsi tady jen další troll v řadě a pokud ne, tak jsi osoba s extrémně nízkým intelektem.
Psa jste pořizovali vy, to že byl pro dceru, je naprosto vedlejší. Šlo o vaše rozhodnutí a vaši aktivitu, o psa se teď dalších 12 let holt musíte postarat vy rodiče, když vaší k odpovědnosti nevychované dceři ten pes nestojí ani za to aby 3× denně vytáhla na půl hodinky paty ven. Kdyby šlo o lovečáka nebo rotvajlera, neřeknu fň, jen si něco pomyslím o oligofrenicích, ale čivava? Kolik ta toho potřebuje? Jedno krátké venčení ráno, hodinku odpoledne a 5 minut večer. Děsnej problém, tak se jako rodina střídejte, když jste líní všichni stejně.
Jestli jí chcete prodat tak ji před tím alespoň vykastrujte, ať neskončí kvůli vaší lhostejnosti zavřená v bedně u někoho ve sklepě rodící po zbytek života štěňata s fontanelou.
Já bych udělala ráznou poradu. Dceři dala jasně najevo a ultimátum, kdy a jak se bude o psa starat.
Chtěla ho, ať se stará.
Je jí 18. Snad umí být zodpovědná za psa kterého chtěla.