Dcera se nevěnuje psovi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10.3.24 10:00

Dcera a pes

Zdravím,
Pořídila jsem dceři psa už je to cca rok první rok se dcera psovi opravdu příkladně věnovala nicméně, nyní to nějak pohaslo to její nadšení z psa asi opadlo a nyní je pes neustále zavřený doma.
Dcera raději tráví dny u PC s kamarádkou a hrají nějaké hry netuším o co jde :nevim: :nevim:.
Nicméně, týden jsme byli teď s manželem pryč a tchýně mi sdělila, že dcera byla s fenkou venku na procházku jen jednou během odpoledne po škole jinak se jí vůbec nevěnovala.
Přemýšlím, jak to řešit zda dát psa pryč nebo najít jiné řešení pes je čivava fenka a dceru asi přestal bavit nebo nevím já sama na psa čas nemám dceři je 18 let.
Jak by jste to řešili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4945
10.3.24 10:07

Tak koupit psa bylo především vaše rozhodnutí a vy za něj nesete odpovědnost. Ne dcera. U dětí to tak často bývá, že mazlíčka mají především na mazlení a rodiče se většinou starají. S tím se dalo celkem počítat. Pes má také cítění, je na vás zvyklý, vy jste si ho dobrovolně pořídili, takže bych se přestala vymlouvat na dceru a prostě se o něj normálně starala dál. Zvíře není hračka, která se dá jen tak odložit, když nás přestane bavit. :think:
A pro příště bych dobře zvážila, zda si zvíře pořídím nebo ne.

Příspěvek upraven 10.03.24 v 10:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.3.24 10:10

Jste nezodpovědní a líní celá rodina. Dejte psa někomu, kdo se o něj bude pořádně starat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
10.3.24 10:18

Já nějak nechápu proč jste téměř dospělýmu člověku pořizovali i psa? V 17 už je dost stará aby si na takovou srandu vydělala, našetřila. Možná by si pak psa víc vážila protože pro něj musela něco udělat.
Co jako se psem když se mu nechce nikdo věnovat? Buď teda začněte vy, jako ti co si zvíře pořídili, no a nebo najděte někoho kdo na něj bude mít čas. :nevim: co jako? Chtěla ho, nezajímá se, pes strada. Půjde jinám… slečně to nejspíš bude jedno. No už bych ji nic nekoupila. Nic! Ani řasenku. Má pačmáky, ať si vydělá/ušetří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21495
10.3.24 10:30

Přijdete mi nezodpovědní všichni. Mohlo ti být jasné, že ten zájem může opadnout. Chudák zvíře… Pořízením jste převzali odpovědnost za živého cítícího tvora. Přijde mi příšerné, že se ho chcete jen tak šmahem zbavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
10.3.24 10:32
@nozu píše:
Přijdete mi nezodpovědní všichni. Mohlo ti být jasné, že ten zájem může opadnout. Chudák zvíře… Pořízením jste převzali odpovědnost za živého cítícího tvora. Přijde mi příšerné, že se ho chcete jen tak šmahem zbavit…

Tak nechat si zvíře o který se starám z nutností a proto, že musím je taky nezodpovědné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
10.3.24 10:33
@nikusnik981 píše:
Zdravím,
Pořídila jsem dceři psa už je to cca rok první rok se dcera psovi opravdu příkladně věnovala nicméně, nyní to nějak pohaslo to její nadšení z psa asi opadlo a nyní je pes neustále zavřený doma.
Dcera raději tráví dny u PC s kamarádkou a hrají nějaké hry netuším o co jde :nevim: :nevim:.
Nicméně, týden jsme byli teď s manželem pryč a tchýně mi sdělila, že dcera byla s fenkou venku na procházku jen jednou během odpoledne po škole jinak se jí vůbec nevěnovala.
Přemýšlím, jak to řešit zda dát psa pryč nebo najít jiné řešení pes je čivava fenka a dceru asi přestal bavit nebo nevím já sama na psa čas nemám dceři je 18 let.
Jak by jste to řešili?

Lina dcera si mela psa poridit psa za vlastni, sama. Holcicku bych propleskla, kdyz nevi co je zodpovednost a kdyz bohuzel nemuzes dat pryc dceru kdyz se chova
jako fagan tak venuj psa nekomu normalnimu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5216
10.3.24 10:33

No a vy mate k tomu pejskovi vztah jaky? Podle toho, jak o ni pises, tak mi to od vas taky neprijde jako zadna velka laska, tak tezko to automaticky ocekavat od dcery :nevim: Pokud o nej nemate zajem nikdo, tak nejlepsim resenim by bylo najit novou rodinu. Poptat se pribuzenstva, znamych, kamaradu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
10.3.24 10:52

To je fakt řešení, že se dá pes pryč :roll:. Lepší nápad nemáš? Co takhle jít dceři příkladem a přirozeně ji ukazovat, jak se o psa starat? Především byl tupý nápad, že se koupí pes dceři. To je závazek pro celou rodinu.
Ale snad si najde pes normální rodinu, kde ho budou mít rádi a bude členem rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
10.3.24 10:56
@Kelsey píše:
To je fakt řešení, že se dá pes pryč :roll:. Lepší nápad nemáš? Co takhle jít dceři příkladem a přirozeně ji ukazovat, jak se o psa starat? Především byl tupý nápad, že se koupí pes dceři. To je závazek pro celou rodinu.
Ale snad si najde pes normální rodinu, kde ho budou mít rádi a bude členem rodiny.

18 lety koze má jít příkladem? Ta holka je dost stará. není to 5 lety dítě. Tohle už má znát dávno. Zaručeně chápe co je špatný a dobrý.
Si myslím že je spíš zvyklá, že se za to samo udělá. No a to je chyba jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
10.3.24 11:03
@Atisia píše:
18 lety koze má jít příkladem? Ta holka je dost stará. není to 5 lety dítě. Tohle už má znát dávno. Zaručeně chápe co je špatný a dobrý.
Si myslím že je spíš zvyklá, že se za to samo udělá. No a to je chyba jinde

I té pubertální koze může jít příkladem. Ale to je jedno. Každopádně nepochopím ten idiotský nápad, že si pořídí někde psa, kde o něj nestojí, nemají vztah je zvířeti. To musel být velký myšlenkový pochod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
10.3.24 11:19
@Kelsey píše:
I té pubertální koze může jít příkladem. Ale to je jedno. Každopádně nepochopím ten idiotský nápad, že si pořídí někde psa, kde o něj nestojí, nemají vztah je zvířeti. To musel být velký myšlenkový pochod.

Taky to mohla být nálepka na rozmazlenost, nezájem. Na. Tu máš čokla a neotravuj!
Možná: co bychom tak ještě koupili co ještě nemá když má všechno? Pejska, jo to bude cool. Bude jako pravá blondýnka a vystuduje práva.
Nejspíš nějakej takovej rychlo pochod šedé kůry :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
10.3.24 11:23
@terien píše:
Jste nezodpovědní a líní celá rodina. Dejte psa někomu, kdo se o něj bude pořádně starat.

Naprosto souhlasím. Zakladatelka za psa zodpovídá. A to, že děti zodpovědné nejsou, to je normální, i když je dceři už 18 let a je to hrozné, že na psa kašle. Primárně je ale zodpovědná zakladatelka diskuze. A pes není věc. Je to hnus. Už mě nebaví, tak se ho zbaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10024
10.3.24 11:28

Chudak pes, pristup cele rodiny hrozny. Predpokladam, ze je odnekud z Bazose, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný